REKLAMI GEÇ

Özal, Özer Ailesi’ne damat oluyor

Özal, Özer Ailesi’ne damat oluyor

Özal, Özer Ailesi’ne damat oluyor. Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer’in kızı Sena ile ANAP’ın Denizli’deki kurucuları arasında yer alan Halit Tuzcuoğlu’nun oğlu Özal, 14 Haziran’da düzenlenecek törenle evlenecekler.

Engin Ünal / DENİZLİHABER / 26 Mayıs 2015 Salı, 08:30

ic-1ANAP’ın kurucusu, eski Başbakan ve sekizinci Cumhurbaşkanı Turgut Özal’a fanatik denilebilecek kadar bağlı olan iki genç siyasetçi vardı Denizli’de. Birisi ANAP İl Sekreteri Hilmi Yavaşlar, diğeri de Merkez İlçe Sekreteri Halit Tuzcuoğlu. ANAP liderine bağlılıklarını her fırsatta dile getiren Yavaşlar ve Tuzcuoğlu, bunu çocuklarına verdikleri isimlerle de gösterdiler. Hilmi Yavaşlar, 1985’te dünyaya gelen oğluna Turgut ismini verdi. Halit Tuzcuoğlu da Özal.

EĞİTİM VE İŞ TAMAM, SIRA EVLİLİKTE
Turgut Özal’ın manevi evlatları olarak gördüğü ve her Denizli ziyaretinde kucaklayıp sevdiği çocuklar artık büyüdü. 30 yaşına giren Turgut ile Özal, üniversite eğitimini tamamlayıp, mühendis oldu. Endüstri mühendisi Özal Tuzcuoğlu, Moskova merkezli bir şirkette çalışırken, Turgut Yavaşlar da İzmir’de mesleğini serbest olarak sürdürüyor.

“Eğitim tamam, iş de tamam. Sıra mutlu bir yuva kurmakta” diyen Özal Tuzcuoğlu, şimdilerde harıl harıl düğün hazırlığı yapıyor. Özal, 14 Haziran Pazar günü EGS Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki nikah töreniyle, Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer’in kızı Sena ile yaşamını birleştirecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı