REKLAMI GEÇ

Pekdemir’den 19. Şube

Denizli’de perakendecilik sektörünün önde gelen isimlerinden Pekdemir Çiftliği, 19. şubesini Bereketli’de hizmete soktu.

/ DENİZLİHABER / 15 Aralık 2007 Cumartesi, 01:00

Perakendecilik sektörünün önde gelen isimlerinden Pekdemir Çiftliği, 19. şubesini Bereketli’de hizmete soktu. Açılışa, Vali Yardımcısı Mehmet Çapraz, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Bereketli Belediye Başkanı Hüseyin Çalışkan ve Denizli Müftüsü Mehmet Köse’nin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Pekdemir Çiftliği Alışveriş Merkezleri Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Pekdemir, Denizli’de 19. Pekdemir Çiftliği Mağazasını açmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. 1976’da bir kişiyle başlayan çalışmalarının, 2007’de bu noktaya gelişinin çok önemli bir ilerleme olduğunu belirten Cemal Pekdemir, “Pekdemir Çiftliği, sadece perakendeciliğin yanı sıra, bir okul görevi de üstlenmektedir. Şimdiye kadar birçok deneyimli ve kaliteli eleman yetiştirdik, birçok gencimizi meslek sahibi yaptık. Pekdemir, Denizli’nin kendi markasıdır, Denizli’ye hizmet ve istihdam sağlamaktadır” diye konuştu.

Mağazanın açılış töreninde söz alan Bereketli Belediye Başkanı Hüseyin Çalışkan ise bu tür çalışmaların belde halkına büyük yarar sağladığının altını çizerek, “Bereketli, büyük bir değişimin içerisine girmiştir. 10 sene öncesiyle bugünü karşılaştırdığımızda, arada dağlar kadar fark olduğunu görüyoruz” dedi. Çalışkan’ın ardından söz alan Vali Yardımcısı Mehmet Çapraz da, Denizli’nin hızla büyüyüp geliştiğine dikkat çekerek, Pekdemir’in açtığı mağazalarla birlikte, Denizli halkına istihdam sağladığına vurgu yaptı.

Denizli Müftüsü Mehmet Köse’nin okuduğu duaların ardından açılan mağazaya, vatandaşların ilgisi oldukça yoğundu. Mehmet çapraz, Mahmut Oğuz ve Cemal Pekdemir de, açılışın ardından mağazayı gezerek, ürünler hakkında bilgi aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı