REKLAMI GEÇ

Peugeot’da Boxer dönemi

Peugeot’da Boxer dönemi

Sektörünün tartışmasız liderlerinden Peugeot yeni modeli ile ticari araçlarda yeni bir dönem başlattı. Geniş iç hacmi ve modern görünümü ile Boxer Denizlililerle buluştu.

/ DENİZLİHABER / 19 Nisan 2007 Perşembe, 00:00

Binek otomobillerinin yanı sıra yıllardır toplu taşıma ve ticari araçlarıyla dadünyaya hizmet veren Peugeot, yeni aracı ile ticari araç sektörüne yeni bir soluk kazandırdı. Söz Oto, yeni görünümü, modern iç ve dış dizaynı ile Boxer modelini Denizlili araç severlerle buluşturdu.. Boxer , 270 derece açılabilen kapıları, geniş yüksek tamponları, yük depolama ve köşe dizaynı, üstün yol tutuşu ile ticari araçlar arasında sürücülerden tam not aldı.

Peugeot Boxer hakkında bilgi veren Söz Oto Satış Müdürü Ulaş Güngör, ticari araç sınıfında mükemmel bir dizayna sahip yeni nesil Boxer’ın, şimdiden ticari araç meraklılarının gözdesi haline geldiğini söyledi. Araç hakkında teknik bilgilerde veren Güngör, “Performansı ve ekonomik yönden ticari araçlar sınıfında en iyisi diyebiliriz. Boxer 2,2 litre HDİ 120 bg motor ve standart değişken takviyeli hidrolik direksiyona sahip. Bu sistem sayesinde araç hızına bağlı olarak yüksek hızda daha fazla emniyet için daha sert bir direksiyon ve düşük hızda manevralar sırasında kolaylık için daha hafif bir direksiyon elde edilebiliyor. Yeni Boxer’ı daha iyi tanımak ve test sürüşleri için araç severlerimizi Sözoto’ya bekliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı