REKLAMI GEÇ

Projeler için kampa girdiler

Projeler için kampa girdiler

Denizli Genç İşadamları Derneği’nin yeni yönetimi, görev dağılımını yaptı. Başkan Çaputçu’nun yardımcılıklarına Doğaç ve Yılmaz seçilirken genel sekreterliğe Toker saymanlığa ise Sözkesen getirildi. Yeni yönetim 3 ay boyunca projeler üzerinde çalışacak

/ DENİZLİHABER / 5 Ocak 2012 Perşembe, 16:18

Denizli Genç İşadamları Derneği’nin yeni yönetimi görev dağılımını yaptı. Sadık Emre Çaputçu DEGİAD’ın resmen yönetim kurulu başkanı oldu. Sedat Doğaç ve Atilla Yılmaz başkan yardımcılıklarına getirildi. Kaan Toker Genel Sekreter, Melek Sözkesen ise sayman oldu.

Yönetim kurulu üyeleri Yusuf Uyum, Yeşim Ekizler, Harun Erişkin, Sinan Soylu, Özgür Usta, Serdar Ekiz, M. Cem İnceoğlu, Hasan Kocabay, Mehmet Çakmak ve Orçun Alptekin ise çeşitli komisyonlarda görevlendirildi.

Yeni yönetim kurulu ilk açıklamasında, DEGİAD’ın geleneklerine bağlı ancak yenilikçi bir anlayışla yüksek motivasyonda çalışacağını duyurdu. DEGİAD’a yepyeni ve güncel bir vizyon belirleyerek, DEGİAD’ın önder sivil toplum örgütü modelini sürdüreceğinin dile getirildiği açıklamada “DEGİAD, Şehrimizin, bölgemizin ve ülkemizin gündemini yakından takip edecek, DEGİAD görüş ve beklentilerini basın yoluyla halkımız ve ilgililere aktaracak, Denizli ile ilgili lobi çalışmalarının önemli aktörlerinden olacak ve Denizli için doğru ve samimi üretimlerin ve çalışmaların destekçisi olacaktır” denildi

DEGİAD yönetimi, 3 ay boyunca DEGİAD’ın yenilikçi projeleri üzerinde çalışacak. Daha aktif bir DEGİAD için kent iş dünyasının nabzını tutacak projeler konusunda yoğunlaşacak. Ortaya çıkarılan projeler Mart ayında kamuoyuyla paylaşılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı