REKLAMI GEÇ

Şahanlar’dan 30.yıl hediyesi

İnşaat sektöründe başarılarla dolu 30 yılı arkada bırakan Şahanlar İnşaat, bünyesinde yer alan Ege Seramik’in showroom’unu açtı.

/ DENİZLİHABER / 20 Haziran 2007 Çarşamba, 00:00

Denizli’de inşaat sektörünün köklü firmalarından Şahanlar İnşaat, sektördeki atılımlarına devam ediyor. Firma, 1986 yılından bu yana bayisi olduğu Ege Seramik’in Atatürk Caddesi’ndeki yeni showroomunu görkemli açılışla Denizli’ye kazandırdı. Vali Yardımcısı İbrahim Sadullah Sun’un açılışını gerçekleştirdiği törene çok sayıda siyasetçi ve işadamı katıldı.

Sektörde 30 yılı arkada bıraktıklarını ve bu süre içinde çok başarılı işlerin altına imza attıklarını ifade eden Şahanlar İnşaat Malzemeleri Yönetim Kurulu Başkanı Erol Şahan, Teka ve diğer iç dekorasyon ürünlerini en iyi şekilde sunabilmek için Denizli merkezde üçüncü mağaza olan bu showroomu kurduklarını kaydetti.. Şahan, “Şu anda Denizli’de üç, Çivril’de iki mağazamızla birçok markanın Denizli bölge satışını ve bayiliğini yapmaktayız. Halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için sürekli yeniliklerin peşindeyiz. Hiç uğraşmadan en uygun fiyatla bütün inşaat ürünlerinin bulunabileceği mağazalar yaratmak amacıyla ürün çeşitliliğimizi gün geçtikçe arttırarak yolumuza devam etmekteyiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı