REKLAMI GEÇ

Sarıkaya’dan 66 liraya hakiki deri bot

Sarıkaya’dan 66 liraya hakiki deri bot

Denizli’nin ayakkabıda dünya markalarına üretim yapan yerli firması Sarıkaya’nın Ayakkabı Market’i de indirim çılgınlığına katıldı. Patronun doğum günü şerefine indirimler yapan Sarıkaya, 66 liraya hakiki deri kadın bot satıyor. Çılgın kampanya hafta sonuna kadar sürecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Aralık 2018 Pazartesi, 16:23

Hammer Jack, Buldozer, MP ve MCP gibi ayakkabı markalarına ayakkabı, bot ve çizme üreten Denizli’nin sektördeki önemli firması Sarıkaya Ayakkabı Market, iç piyasada Sarıkaya ve Castle Black markaları ile satış yapıyor.

Ürünlerinin tümü yüzde yüz deri olan firma, son zamanlarda artan renkli indirim kampanyalarından birine imza attı. Firma sahibi Ahmet Sarıkaya’nın doğum gününün denk geldiği haftayı, “Doğum Günü Kampanyası”na çevirdi, deri botu 66 liraya indirdi.

“Patron 1 yaşına daha girdi, fiyatlar inanılmaz indi” sloganıyla dikkat çeken indirimler yapan firma, Sarıkaya ve Castle Black kadın deri botlarında fiyatları feci kırdı. Toplu alımlarda deri botların fiyatları 66 liraya kadar düşerken, hemşerilerini üretici firma olmasından kaynaklı fiyat avantajlarıyla buluşturdu.

Günlük 1000 çift ayakkabı ve 4 bin çift taban üretim kapasitesine sahip Sarıkaya, dünyanın dört bir yanına ihracat gerçekleştiriyor. Denizli-Ankara Asfaltı Pınarkent’te bulunan Kaynak Outlet’in hemen yanı başında ayakkabı marketi olan firmanın çılgın kampanyası, Pazar gününe kadar sürecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı