REKLAMI GEÇ

Tek rakipleri kendileri

Alanlarında rakipsiz olduklarını kanıtlayan Urfa Sofrası’nın İşletme Müdürü Cenk Bayraktar, “Bize kendimizden başka rakip görmüyoruz. Ünlü isimler taşıyan kuruluşlar var ancak biz yine de alanımızda tekiz ve iddialıyız” dedi.

/ DENİZLİHABER / 22 Haziran 2007 Cuma, 00:00

Denizlililere 1997’den bu yana Urfa yöresine ait damak zevkini tattıran Urfa Sofrası, yakaladığı başarının haklı gururunu yaşıyor… 10 yıl boyunca başta depremzedelere yardım çalışması olmak üzere birçok büyük etkinliğe sponsor olarak katılıp toplum olaylarına olan duyarlılığıyla da ön plana çıkan işletme, gerek bu çalışmalardan, gerekse gıda işinde yakaladığı başarıdan dolayı Denizli’nin önde gelenleri arasında yer alıyor.
 
Urfa’dan Denizli’ye geldikleri günden bu yana tek hedeflerinin, Urfa’nın damak zevkini kent halkına tattırmak ve Urfa Sofrası’nın bir marka olduğunu ispatlamak olduğunu söyleyen İşletme Müdürü Cenk Bayraktar, bu hedeflerine de “önce hizmet” sloganlarıyla ulaştıklarını kaydetti.
 

Bayraktar, “Bizler Urfa Sofrası ailesi olarak yıllardır Denizlililere farklı bir hizmet verdik. Bir taraftan da gerek toplumsal çalışmalarda gerekse yöresel mutfak kültürünü tanıtmakta Denizli’de öncü olduk. Bu ve buna benzer başarılı çalışmalarımızdan dolayı kendimizi alanımızda rakipsiz olarak görüyoruz. Baktığımızda hemşehrimiz İbrahim Tatlıses’in firması olan Tatlıses Lahmacun da Urfa’ya has yemekler yapmakta. Saygı duyuyoruz. Ancak bizler buna rağmen kulvarımızda tekiz ve iddialıyız. Çünkü bizler, Urfa yöresine ait damak zevkini Denizlililere ve Ege halkına en iyi ve en kaliteli şekilde sunduk. Ayrıca Urfa Sofrası markasını kolay oluşturmadık. Bu markanın geçmişinde sıkıntılı zamanlar yaşandı. Ancak bugün geldiğimiz noktada Denizli’de ve Türkiye’de tek olduğumuzu düşünüyoruz” dedi.

Urfa Sofrası olarak çeşitli atılımlarda da bulunduklarını sözlerine ekleyen Bayraktar, “Denizli halkına Urfa Sofrası çatısı altında farklı girişimlerde de bulunduk. Bunlar; Van Kahvaltısı ve Pizzaly. Buralarda da yine alanında tek olma yolunda emin adımlarla yürüyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı