REKLAMI GEÇ

Teras Park gün sayıyor

Yapımına 10 ay önce başlanan Yenişehir’deki Teras Park, gün sayıyor. İnşaat kısmı tamamen bitirilen ve kiracıların dükkanlarını dekore etmeye başladığı Teras Park’ta, kiralama işinin yüzde 85’i de tamamlandı.

/ DENİZLİHABER / 19 Eylül 2007 Çarşamba, 00:00

Denizli’nin en büyük alışveriş merkezi olacak Teras Park, Ekim ayı içerisinde tamamlanacak. Yapımına 10 ay önce başlanan Teras Park’ta inşaat bitti, iç dekorasyona başlandı. 80 bin metrekarelik kapalı alana sahip olan Teras Park, faaliyete geçmesinin ardından kentin sosyal dokusuna önemli bir katkı sağlayacak. Tan Gayrimenkul A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tan, “Teras Park’ı Ekim ayında açacağız. Daha önce Ramazan Bayramı’na yetiştireceğimizi söylemiştik ancak yurtdışından getirilen bazı teknik malzemelerin gelişi gecikebilir. Bu yüzden ‘11 Ekim’de açacağız’ diyemiyorum ama Ekim ayı içerisinde açılacak. ABD’den soğutma grupları geliyor. Limandan soğutma gruplarını alacağız. Belki bu yüzden bir gecikme olabilir ama onun dışında problem yok. Teras Park’ta kiralamanın yüzde 85’i bitti. İşin inşaat kısmı zaten tamamen bitti. Kiracılar iç dekorasyonlarını yapmaya başladılar. Restorancılar ve fast foodcular geldi. Zemin kaplamalarına başlandı. Ekim’de Denizli halkı ile Teras Park’ı buluşturacağız” diye konuştu.

Teras Park’ta neler olacak?

Türkiye’nin ilk 5 büyük alışveriş merkezi sıralamasında yer alacak olan Teras Park, 40 milyon dolarlık bir yatırım. 80 bin metrekarelik kapalı alana sahip olan Teras Park, yaklaşık bin kişiye istihdam sağlayacak. Zemin+6 kat olarak planlanan alışveriş merkezinde, 1500 araç kapasiteli otopark ve yaklaşık 150 tane mağaza olacak. Alışveriş merkezinin ilk yılında, 5.5 milyon kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. İçerisinde hipermarketler, büyük ve küçük mağazalar, fast foodlar, eğlence merkezleri, oyun alanları, spor merkezleri, otoparklar, bowling salonları, sinemalar ve çocuklar için eğlence alanlarının bulunacağı alışveriş merkezinde, profesyonel çalışmaların yapılabileceği buz pisti de yer alacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı