REKLAMI GEÇ

Teras Park, kapılarını halka açtı

Yapımına geçen sene Yenişehir’de başlanan Teras Park tamamlandı. Kapılarını halka açan Teras Park’ın resmi açılışının Aralık ayının ikinci haftası içerisinde yapılması planlanıyor.

/ DENİZLİHABER / 30 Kasım 2007 Cuma, 01:00

Tan Gayrimenkul Yatırım, İnşaat, Turizm, Pazarlama ve Ticaret A.Ş ile Corio Yatırım Şirketi’nin iş ortaklığı ile 10 Kasım 2006 tarihinde inşaatına başlanan Teras Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 30 Kasım’da kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Teras Park’ta, 52 bin metrekare arsa üzerinde kurulu toplam 110 bin metrekare kapalı alanı ve 46 bin < ?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />500 metrekare kiralanabilir alanı içinde, 137 mağaza yer alıyor. Denizli’nin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi olan Teras Park’ta, 11 bin metrekare içinde sayısız ürün çeşidi ile CarrefourSA hipermarket, 1575 kişilik 9 adet sinema salonu, 12 bantlık bowling salonu, 1100 metrekare çocuk eğlence merkezi, buz pisti, giyimden ev tekstiline ve elektroniğe, kuaförden kuru temizlemeye ve çocuk mağazalarına, ulusal ve uluslararası 137 mağaza var. Teras Park’ı ziyaret edenler alışveriş, sinema, eğlence, teknoloji ve modayı bir arada bulabilecek. Aile konseptinin ön planda tutulduğu Teras Park, tüm aile bireylerinin ihtiyaçlarını giderirken aynı zamanda keyifli zaman geçirebileceği bir yaşam merkezi anlayışı ile hayata geçirildi.

Açılışının ilk gününde çok sayıda Denizlili’yi ağırlayan Teras Park’ın açılış kurdelesini, Tan Gayrimenkul Yatırım, İnşaat, Turizm, Pazarlama ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tan’ın babası Mehmet Ali Tan kesti. Kurban kesiminin ardından dualarla halka kapılarını açan Teras Park’ın resmi açılışının ise Aralık ayının ikinci haftasında yapılması planlanıyor. İlk gününde çok sayıda ziyaretçiyi ağırlayan Teras Park, hergün 10.00-22.00 saatleri arasında açık olacak.

Teras Park’ın açılış gününde, Teras Park Genel Müdürü Korhan Solakoğlu da mağazaları gezerek işyeri sahiplerine hayırlı olsun dileklerini sundu. Solakoğlu, Sarıkayalar Turkcell Extra’nın da ilk müşterisi oldu. Açılışta, Tevfik-İbrahim Tan kardeşleri, sanayici dostları da yalnız bırakmadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı