REKLAMI GEÇ

TERAS PARK REKORA KOŞUYOR

TERAS PARK REKORA KOŞUYOR

Yapımına yaklaşık 6 ay önce başlanılan Yenişehir’deki Teras Park inşaatının betonarmesi yüzde 95’ler seviyesinde bitirildi. Binanın iç kısmındaki çalışmaların başlatıldığını belirten İbrahim Tan, “Söz verdiğimiz tarihte yetiştireceğiz” dedi

/ DENİZLİHABER / 16 Mayıs 2007 Çarşamba, 00:00

Denizli’nin ilk ve en büyük alışveriş merkezi olacak Teras Park’ın inşaatı akıl almaz bir hızla sürüyor. Yapımına yalnızca 6 ay kadar önce başlanmasına karşın yaklaşık 100 bin metrekarelik kapalı alan inşaatının yüzde 95’lik bir bölümü tamamlandı.

Yenişehir’de faaliyete geçmesinin ardından kentin sosyal dokusuna önemli bir katkı sağlayacak olan Teras Park’ta binanın iç kısmındaki çalışmalar da başlatıldı.

İki taraflı devam eden inşaat çalışmaları konusunda DENİZLİHABER’e bir açıklama yapan Tan Gayrimenkul AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tan, “Binayı söz verdiğimiz tarihte bitireceğiz. İnşallah 11 Ekim’de bina hizmete girmiş olacaktır. Hızla ve geceli gündüzlü yaptığımız inşaat çalışması, birçok çevreden takdir de topluyor. Bu kadar kısa zamanda alınan mesafenin hayretle karşılandığını gözlemliyoruz. Bu durum bizi de hem mutlu ediyor hem de gururlandırıyor” diye konuştu.

Öte yandan Tan Gayrimenkul’ün çalışmaları hakkında da bilgi veren İbrahim Tan, birçok kentten teklif aldıklarını, teklifleri mümkün mertebe değerlendirmeye çalıştıklarını söyledi. Şu ana kadar yurdun dört bir yanındaki inceleme, arama tarama ve arsa tespit çalışmaları yaptıklarını aktaran Tan, “Farklı illerden bizleri arayanlar var. Mümkün oldukça gidip bakıyoruz. Notlarımızı alıyoruz. Ama önceliğimiz şu an yaptığımız inşaatın bitirilmesi. Öncelikle ortaya koyduğumuz eserin görülmesini istiyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı