REKLAMI GEÇ

TOBB yönetimine Denizli damgası

TOBB yönetimine Denizli damgası

Denizli Türkişe Odalar ve Borsalar Birliği’nin yönetiminde önemli pozisyonlar üstlendi. DTO Başkanı Necdet Özer’in TOBB yönetim kurulu üyeliğine seçildiği genel kurulda, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci de, Yüksek Koordinasyon Kurulu üyeliğine, Sanayi Odaları Konseyi Başkan Yardımcılığına ve Kobi Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı’a seçildi.

/ DENİZLİHABER / 3 Ağustos 2013 Cumartesi, 11:09

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 69. Genel Kurulu, 1 Ağustos 2013 Çarşamba günü Ankara’da gerçekleşti. Türkiye çapından 364 oda ve borsanın Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanları ile Genel Kurul Delegelerinin katıldığı genel kuruldan, Denizlili delegeler güzel sonuçlar ile döndüler. Oda ve Borsa Yönetim Kurulu Başkanları, Meclis Başkanları, Genel Sekreterleri ve Faruk Alyaz, Hilmi Konyalıoğlu ve İbrahim Savun’un da yer aldığı TOBB Genel Kurul delegeleri, 31 Temmuz’da TOBB tarafından organize edilen ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Bakanlar Kurulu’nun katılımıyla gerçekleşen toplantı ve iftar yemeğine katıldılar. Hem toplantıya hem de yemeğe birlikte katılan Denizlili delegeler, Türkiye’nin diğer oda ve borsalarına örnek oluşturacak bir birliktelik sergilediler.

1 Ağustos’ta gerçekleşen 69. Genel Kurul’da yapılan seçimler sonrasında, Denizli odalarının ve ticaret borsasının da destek verdiği Rifat Hisarcıklıoğlu bir kere daha TOBB Başkanı seçildi. Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer Yönetim Kurulu üyesi olurken, Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci TOBB’un en üst düzey kurullarından biri olan Yüksek Koordinasyon Kurulu üyeliğine, Sanayi Odaları Konseyi Başkan Yardımcılığına ve Kobi Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerine, Denizli Sanayi Odası Meclis üyesi ve Genel Kurul Delegesi olan Hilmi Konyalıoğlu da Sanayi Odaları Konseyi yedek üyeliğine seçildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Müjdat Keçeci, TOBB gibi önemli ve Türkiye’de söz sahibi olan bir kurumda yüksek mertebelerde bu kadar fazla görev almalarının Denizli için ileride olumlu sonuçlar doğuracağını, Denizlili iş adamlarımızın artık daha iyi temsil edileceğini belirtti. Keçeci ayrıca, “Denizlili iş adamlarımız bize olan güvenlerini Mayıs ayında gerçekleştirdiğimiz seçimlerde gösterdiler. 1 Ağustos’ta ise Türkiye’nin dört bir yanından gelen iş adamları bize güvendi, bize oy verdi ve bizi iyi görevlere yerleştirdi. Bu Denizli için, Denizlili üreticiler için önemli bir adımdır. Bu seçimle, Denizlili iş adamlarının saygınlığı ve sözüne güvenilirliği bir kere daha kanıtlanmış oldu.” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı