REKLAMI GEÇ

Toyota yenilendi

Toyota marka araçlarıyla Denizlili araç severlere hizmet veren Yarımca Otomotiv, yeniden dizayn edilmiş mağazasını düzenlediği kokteylle tanıttı. Ünlü manken Şebnem Schaefer’ın da katılımıyla büyük ilginin gösterildiği kokteylde yeni Toyota araçlarda katılımcılara tanıtıldı.

/ DENİZLİHABER / 23 Haziran 2007 Cumartesi, 00:00

Farklı araç modelleriyle dünya piyasasında önemli yeri olan Toyota, yeni ürettiği araçları, araç severlerle buluşturmaya devam ediyor. Auris modeli ile bu yıl içinde en çok satılan araçlar arasında yerini alan Toyota, Yarımca Otomotiv ile Toyota keyfini Denizlili araç severlere sunuyor. İzmir yolu üzerinde faaliyet gösteren Toyota Yarımca Otomotiv yeniden dizayn ettiği mağazasını düzenlediği kokteylle Denizli halkına tanıttı. Modern binasını kısa süre içerisinde yeniden dizayn eden Yarımca Otomotiv hafta sonu ünlü manken Şebnem Schaefer ile mağazasının tanıtımını yaptı.

Tanıtım kokteylline Yarımca Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Yarımca, Şirket Ortaklarından Mehmet Yarımca, Toyota Otomotiv Bölge Müdürü Tolga Kısmacak ve çok sayıda davetli katıldı. Kokteylde araçları sırayla inceleyen manken Şebnem Schaefer ise katılımcıların ilgi odağı oldu. Ünlü mankenle fotoğraf çektirmek isteyenler birbirleriyle adeta yarıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı