REKLAMI GEÇ

TÜMSİAD Etiyopya Büyükelçisi’ni ağırladı

TÜMSİAD Etiyopya Büyükelçisi’ni ağırladı

TÜMSİAD Denizli Şubesi, Türkiye&Etiyopya Yatırım ve İş Dünyası Forumu’na katılmak üzere Denizli’ye gelen Etiyopya Ankara Büyükelçisi Girma Temesgen Barkessa’yı ağırladı. Büyükelçi, Denizli’de dolu dolu 2 gün geçirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Kasım 2019 Cumartesi, 16:15

Etiyopya Ankara Büyükelçisi Girma Temesgen Barkessa’nın Denizli programı, TÜMSİAD Denizli Şube Başkanı Kudret Atmaca ve ekibi ile birlikte Vali Hasan Karahan’ın ziyaret edilmesiyle başladı.

Vali Karahan, iki ülke arasındaki ticari iş hacminin artırılması amacıyla Büyükelçi’nin Denizli’yi tercih etmesinden memnuniyet duyduklarını belirtti, katkılarından dolayı TÜMSİAD’a teşekkür etti.

İŞ FORUMUNDA ETİYOPYA’DAKİ FIRSATLARI ANLATTI
TÜMSİAD Denizli Şube Başkanlığınca düzenlenen Türkiye&Etiyopya Yatırım ve İş Forumu, Etiyopya Ankara Büyükelçisi Girma Temesgen Barkessa’nın katılımları ile gerçekleşti. Büyükelçi, Forumda Etiyopya’ya yatırım fırsatları konusunda detaylı bilgiler verdi.

İŞ DÜNYASIYLA KAHVALTIDA BULUŞTU
Forumun ardından da Denizli temaslarını sürdüren Etiyopya Ankara Büyükelçisi Girma Temesgen Barkessa onuruna TÜMSİAD Denizli Şube Başkanlığınca kahvaltı verildi. Programa Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Ticaret Odası Başkan Vekili Hasan Aracı, TÜMSİAD üyeleri ve Denizlili iş adamları katıldı.

Program kapsamında TÜMSİAD yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı iş gezileri gerçekleştirildi, sektörlerinde öncü kuruluşlar ziyaret edildi. Büyükelçi Girma Temesgen Barkessa, gezdiği Beyaz Cennet Pamukkale’ye de hayran kaldı.

2 günlük etkinliği değerlendiren TÜMSİAD Şube Başkanı Kudret Atmaca, iki ülke arasında köprü kurmak adına ciddi çaba sarf ettiklerini belirterek, gerek üye işadamlarının gerek Denizli’nin gerekse ülkemizin ihracat hacminin artırılması için Afrika ülkelerinin ciddi bir pazar olduğuna dikkat çekti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı