REKLAMI GEÇ

Turkcell’den Denizli’ye 5 yeni merkez

Turkcell’den Denizli’ye 5 yeni merkez

Turkcell Denizli’de açtığı 5 yeni mağazayla Denizli’deki Turkcell İletişim Merkezi sayısı 12’ye yükseldi. Açılışta, Denizli’deki en eski ilk 10 Turkcell müşterisine de Turkcell’in akıllı telefonu T20 hediye edildi.

/ DENİZLİHABER / 27 Aralık 2011 Salı, 16:15

Turkcell İletişim Merkezleri ağını Denizli’de 5 yeni mağazayla genişletti. Böylelikle, Turkcell İletişim Merkezi sayısı 7’den 12’ye, istihdam edilen kişi sayısı da 90’dan 115’e yükseldi.
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ve Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Hulusi Acar’ın katılımıyla gerçekleştirilen açılış töreni ile Acıpayam’da Soner Arslan Eylül İletişim, merkezde Pınarım, Tuluklar, Simge ve Mazıoğlu İletişim hizmete açıldı. Açılışta Hulusi Acar Denizli’deki en eski ilk 10 Turkcell müşterisine de Turkcell’in akıllı telefonu Turkcell T20 hediyeleri verildi.
Turkcell Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hulusi Acar, “Turkcell İletişim Merkezlerimizi, müşterilerimizin ürün ve servislerle hayatlarını kolaylaştıracak, farklı deneyimler yaşarken rahatlıkla alışveriş yapıp uzmanından bilgi ve yönlendirme alabilecekleri birer uğrak noktası olarak tasarlıyoruz. Teknoloji deneyimini Turkcell farkıyla yaşatacak 5 yeni Turkcell İletişim Merkezi’ni Denizli’de hizmete açmaktan mutluluk duyuyoruz. Tüm Denizlili’lere hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Turkcell’den T20 kazanan Denizlili talihliler

Adnan Erkan
Tevfik Çıbık
İsmail Özgür
Necati Kaymakçı
Ünal Top
Behçet Ünal
Sedat Uğurlu
Salih Zeki Özdemir
Ahmet Kansız
Yenel Turgut

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı