REKLAMI GEÇ

Türkiye’nin en zenginleri listesinde 3 Denizlili

Türkiye’nin en zenginleri listesinde 3 Denizlili

Ekonomi dergisi Forbes, Türkiye’nin en zengin 100 ismini açıkladı. Listenin 14, 36 ve 83’üncü sıralarında üç Denizlili yer aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Şubat 2016 Pazartesi, 16:20

Forbes Türkiye, gelenekselleşen “En Zengin 100 Türk” listesini açıkladı. Geçen yıl olduğu gibi, bu yıl da listenin ilk sırasında Yıldız Holding’in patronu Murat Ülker bulunuyor. Ancak, Ülker’in geçen yıl 4.4 milyar dolar olan serveti, bu yıl 2.9 milyar dolar olarak açıklandı.

SERVETTE 100 MİLYON DOLARLIK AZALMA
Listenin 14’üncü sırasında Denizlili bir işadamı bulunuyor. Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Babadağlı işadamı Ahmet Nazif Zorlu, 1.3 milyar dolarlık servetiyle zenginler kulübü listesinde 14’üncü sırada bulunuyor. Zorlu’nun geçen yılki serveti 1.4 milyar dolar olarak açıklanmıştı.

OĞLU BABASINI GERİDE BIRAKTI
Zorlu Ailesi’nden listede yer alan bir başka isim, Ahmet Nazif Zorlu’nun kardeşi ve Zeki Zorlu’nun oğlu Olgun Zorlu. Zorlu Holding Yönetim Kurulu Üyeliğinin yanı sıra grup şirketlerinde de yönetim kurulu ve icra kurulu üyeliği görevleri bulunan Olgun Zorlu, 870 milyon dolarlık servetiyle listenin 36’ncı sırasına yerleşirken, babasını da geride bıraktı.

SERVETİ 450 MİLYON DOLAR
Zenginler listesindeki üçüncü isim Zeki Zorlu. 450 milyon dolarlık servetiyle Zeki Zorlu, listenin 83’üncü sırasında bulunuyor.

Yorumlar

ERCAN YILMAZ   -  Bağlantı 1 Mart 2016, 12:15

En zenginler listesinde 3 DENİZLİ’li…….Bu 3 zengin Denizlispor’a el uzatsada Denizlispor süper lige dönse.Sizce mümkünmü??? Bence çok zor

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı