REKLAMI GEÇ

Uçmaya hazır mısınız?

Uçmaya hazır mısınız?

Denizlili girişimcilerin kurduğu Cosmic Fly Yapımcılık ve Turizm Ltd. Şti, Uçan Halı ile sizi uçuracak. Forum Çamlık’ta açılan ‘Uçan Halı’ ile Denizli’nin üstünde tur atabilir, Forum Çamlık’ın içinde uçabilir ve travertenlerin üstünden geçebilirsiniz.

/ DENİZLİHABER / 23 Nisan 2009 Perşembe, 00:00

Denizli’nin tanınmış iş adamlarından Ramazan Çelikkol’un, oğulları Melih Çelikkol, Musa Çelikkol ve uzun yıllardır birlikte çalıştıkları Cengiz Çevni ile birlikte kurdukları Cosmic Fly Yapımcılık ve Turizm Şirketi, Denizli’de bir ilki gerçekleştirdi. Denizlilileri ‘Uçan Halı’ ile tanıştıran şirket, Uçan Halı’ya binenleri, Pamukkale’nin, Forum Çamlık’ın ve Denizli’nin üstünde uçuruyor.

İlk olarak Forum Çamlık’ta hizmete sunulan ‘Uçan Halı’ platformu, ziyarete açıldı. Forum Çamlık’taki ‘Uçan Halı’yı ziyaret edenleri, müthiş bir uçuş keyfi bekliyor. Mini bir film stüdyosunun içine yerleştirilen uçan halı ile uyumlu hareketler yaparak, uçmanın tadına varabilirsiniz. 4 dakika süren uçuş süresinde, isterseniz Forum Çamlık’ın içinde, isterseniz Denizli’nin, isterseniz Pamukkale’deki muhteşem travertenlerin üstünde uçabilirsiniz. Sadece 10 TL vererek ulaşacağınız bu keyif için ‘Uçan Halı’ sizi Forum Çamlık’ta bekliyor.

Önce, ‘Uçan Halı’ stüdyosunun içinde çekimleriniz yapılıyor, ardından ise bu görüntüler, montajlanıyor. Sizin uçma görüntüleriniz ile gezdiğiniz yerin görüntülerinin birleştirilmesinin ardından hazırlanan DVD de size veriliyor.

Forum Çamlık’ta açılmasının ardından, Pamukkale Üniversitesi Kampusu’nda bulunan Göl Bahçe kenarında ve PAÜ Bahar Şenlikleri boyunca da şenlik alanında kurulacak olan Uçan Halı Platformu, tüm Forum Alışveriş Merkezleri’nde de yer alacak. 8 üniversite ve Denizli’deki 6 otele de açılacak olan Uçan Halı’ya binenler uçmanın tadına varacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı