REKLAMI GEÇ

Uğur’dan karne hediyesi

Uğur’dan karne hediyesi

Okulların yarıyıl tatiline girmesi ile birlikte öğrenciler, bir dönemin stersini atmak için sosyal aktivitelere başladı. Uğur Dershanesi de öğrencilerine karne hediyesi olarak, Ceşenler Bowling’de Bowling turnuvası düzenledi.

/ DENİZLİHABER / 31 Ocak 2009 Cumartesi, 01:00

Denizli Uğur Dershanesi, yarıyıl tatiline giren öğrencilerine, karne hediyesi olarak Ceşenler Bowling’de eğlenceli bir turnuva düzenledi. Öğrencilerin ilk yarı ders streslerini atmaları için düzenlenen etkinliğin, öğrenciler arası kaynaşmayı da sağlayacağını belirten Uğur Dershanesi Öğretmeni Adem Başkaya “Yarıyıl tatiline giren öğrencilerimize hem karne hediyesi olarak, hem de ilk dönemin stresini atmaları için sosyal aktiviteler düzenlemeye devam ediyoruz. Düzenlediğimiz Bowling turnuvası ile öğrencilerimiz hem gönüllerince eğleniyor, hem bu mutluluğu birlikte paylaşıyorlar. Bizler, Uğur Dershaneleri olarak bu sosyal etkinliklerimizi sürdürerek, öğrencilerimizin her alanda gelişmesine katkı sağlayacağız” dedi.

Ceşenler’de öğrencileri,

kampanyalar bekliyor

Yarıyıl tatili için bir karne hediyesinin de kendilerinden olduğunu belirten Ceşenler Bowling İşletmecisi Mesut Ceşen “ Teras Park’ta hizmet veren Ceşenler Bowling, yarıyıl tatili ile öğrencilere karne hediyelerini hazırladı. Özel kampanyalar ile hazırladığımız hediyeler, stresini atmak isteyen, eğlenmek isteyen öğrencilerimizi bekliyor. Turnuvalar ve grup yarışmaları ile ilgili olarak hazırlanan özel paketlerimiz ile de bizler eğlendirmeye hazırız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı