REKLAMI GEÇ

UĞURLANIYOR

UĞURLANIYOR

Önceki gün fabrikasında intihar eden işadamı Sözkesen’in cenazesi, gözyaşlarıyla uğurlanıyor. Sabah 10.00 sularında PAÜ Adli Tıp Kurumu’ndan alınan cenaze önce evine, ardından fabrikaya götürüldü. İşadamı için saat 13.15’te Yeni Camii’de bir tören düzenlenecek.

/ DENİZLİHABER / 9 Ekim 2009 Cuma, 11:08

İşadamı Osman Nuri Sözkesen’in Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp Kurumu Morgu’nda bulunan cenazesi yakınları tarafından saat 10.00 sularında alındı. Ünlü işadamı, ilk olarak Asdiva Konutlarındaki evinin önüne getirildi.

Eşi İlknur Sözkesen ve üç çocuğunun gözyaşlarıyla karşıladığı cenaze için dualar okundu. Yakın camiası ve akrabalarının hazır bulunduğu evin önünde gözyaşları sel oldu. İlknur Sözkesen, oğulları tarafından güçlükle sakinleştirilirken işadamı, saat 11.10’da son kez uğurlandı evinden.

Sözkesen’in cenazesinin bir sonraki durağı yaşamına son verdiği fabrikasıydı. Gümüşler’deki Funika tesislerine getirilen Sözkesen’in cenazesi için idari bina önünde bir tören düzenlendi. Funika çalışanlarının gözyaşı ve feryatlarıyla karşıladığı renkli işadamına buradaki törende eşi ve çocukları da eşlik etti.

Hüzün ve gözyaşının hakim olduğu fabrikadaki törende, işadamını yalnız bırakmayan yüzlerce çalışanı temsilen konuşan bir firma yetkilisi, Sözkesen için, “Patronumuz, babamız, ağabeyimiz, mesai arkadaşımız, liderimiz Osman Nuri Sözkesen, seni asla unutmayacağız, emanetini yaşatacağız” diye seslendi. İşadamının cenazesi, yaşamını adadığı firmasından çalışanların taputu üzerine attığı karanfillerle uğurlandı.

İşadamı Sözkesen için düzenlenecek son tören Yeni Camii’de. Cuma namazının ardından düzenlenecek bu son törenin ardından Sözkesen, yakınları, sevenleri ve çalışanları tarafından Asri Mezarlık’ta son yolculuğuna uğurlanacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı