REKLAMI GEÇ

Bu açılış, iş ve siyaset dünyasını buluşturdu

Bu açılış, iş ve siyaset dünyasını buluşturdu

Abdullah Şencan ve Mustafa Özünüseven, Ulus Caddesi’nde ünlü erkek giyim firması KİP’in mağazasını açtı. Büyük beden erkek kıyafetlerinin de satışa sunulduğu ve içinde bir de banyo bulunan lüks mağazanın açılışına katılan davetlilere bindallı kızlar, keşkek, irmik helvası, Zafer gazozu ve limonata ikram etti. Açılış siyaset ve iş dünyasının önemli isimlerini bir araya getirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Mayıs 2018 Pazar, 14:47

Siyaset ve iş dünyasının yakından tanıdığı Abdullah Şencan, Mustafa Özünüseven ile birlikte Ulus Caddesi’nde ünlü erkek giyim firması KİP’in mağazasını açtı.

Açılışa Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı ve Ak Parti Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu, DTO Başkanı Uğur Erdoğan, DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu başta olmak üzere iş ve siyaset dünyasından önemli isimler katıldı.


Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Veli Demir, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ve Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’in yanı sıra Ak Partili yöneticilerin de ilgi gösterdiği açılış, Cumartesi akşam üstü gerçekleştirildi.

Açılışa katılan davetliler canlı müzik eşliğinde ağırlanırken, bindallı garson kızlar davetlilere Babadağ keşkeği, irmik helvası, Zafer gazozu ve limonata ikram etti.

“Şık erkeğin markası” sloganıyla satış yapan KİP’in Ulus Mağazası 270 metrekareden oluşuyor. Spordan abiyeye tüm erkek giyim ürünlerinin yer aldığı mağazada genç erkek modelleri ve battal boy, yani büyük beden erkekler için de ürünler yer alıyor.

Mağazada en ilginç ayrıntı ise bir banyonun olması. Özel sunumlar ve kıyafet denemeleri için isteyen müşterilerine duş hizmeti de verecek olan mağaza açılır açılmaz ilk satışını da yaptı.

Açılış için kesilen kurdelenin ardından mağazayı gezen protokol üyeleri, eli boş çıkmadı. KİP’in ilk alışverişini gerçekleştirmek için bir ürün bakan Denizli ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan indirim isteyince, devreye esik Bakan Ramazanoğlu girdi. Kıyasıya pazarlığın yaşandığı alışveriş anı davetlileri kahkahaya boğdu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı