REKLAMI GEÇ

Urhan, DEGİAD eski heyecanını yitirmişti

Urhan, DEGİAD eski heyecanını yitirmişti

DEGİAD Başkan Adayı Hakan Urhan, mevcut yönetimin üyeleri heyecanlandıracak çalışmalar konusunda istenileni ortaya koyamadığını vurgulayarak, “Dolayısıyla mevcut yönetimin adayı olarak ortaya çıkan Esra Hanım ve ekibinin de beklentileri karşılayabileceğini düşünmüyoruz. Bizler yepyeni yüzler ve taze kan olarak DEGİAD’ı eski heyecan veren günlerine kavuşturmak istiyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Eylül 2018 Cuma, 09:50

DEGİAD’ın 13 Eylül’de gerçekleştirilecek genel kurulu için iki aday arasındaki yarış tüm hızıyla sürüyor. Çıkışıyla dikkatleri çeken Hakan Urhan, güçlü bir aday yönetim kadrosu yaparak 14. Dönem için göreve hazır olduğu mesajını verirken, Denizlihaber.com’a özel açıklamalarda bulundu.

ELEŞTİRİLER GÜNDEMDEYDİ
DEGİAD’ın bir dönem gerçekten aktiviteleri, kamuoyuna verdiği mesajlar ve üyelerine yönelik etkileşimi ile gözleri üzerine çeviren, heyecan uyandıran bir yapı olduğunu dile getiren Urhan, “Ne yazık ki bir süredir bu heyecan yok. Mevcut yönetimin DEGİAD’ın alışıldık etkin kimliğinden derneği uzaklaştırdığı eleştirileri son günlerde iş dünyasının gündemindeydi” diye konuştu.

ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMALIYDIK
Kendisi ve ekibinden pek çok ismin günlük iş hayatının yoğun temposu içinde olduğunun altını çizen Urhan, son zamanlarda artan eleştiriler ve DEGİAD yönetimine talip olmaları yönündeki yoğun baskılar sonrası, kendisi ve arkadaşlarının ellerini taşın altına koyma kararı aldıklarını söyledi. “DEGİAD hepimiz için önemli bir oluşum. Çok hareketli gözde olduğu yılları da biliyoruz. Bunun için elimizi taşın altına koymalıydık” dedi.

“Yeni şeyler söylemek lazım” diyen Urhan, “Bir kısır döngü yerine bizler göreve getirilirsek, üye olmaktan kıvanç duyulan, her yerde parmakla gösterilen, kıskanılan DEGİAD’ı tekrar inşa etmek için çalışacağız” dedi.

YÖNETİMDE 3 İŞ KADINI
Ahmet Nuri Erikoğlu, Cevat Fahri Bermant, Cengizhan Öztürk, Cihan İnceoğlu, Emin Terzioğlu’nun yanı sıra yönetiminde Fatih Kundak, Halit Coza, Hasan Demir, Sinan Salgar, Serdar Dinç, Mehmet Çakmak, Mehmet Güney ve Mehmet Erişkin gibi isimlere de yer veren Hakan Urhan, kadınları da unutmadı. İş dünyasının başarılı iş kadınları Cahide Fenli Akman, Güliz Kelleci ve Emel Demir’i de kadroya dahil eden Urhan, yönetim kurlu aday listesiyle de beğeni topladı.

PAZARTESİ BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYECEK
Urhan, Pazartesi sabah Denizli Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi’nde bir basın toplantısı düzenleyecek. Kahvaltılı toplantıda basın mensuplarıyla bir araya gelecek olan Urhan hem yönetimini tanıtacak hem de seçilmesi halinde yapmayı planladıklarını aktaracak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı