REKLAMI GEÇ

Yargül’e Mondeo dopingi

Yeni Mondeo’yu heyecanla görücüye çıkartan Yargül Otomotiv’in Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Yarımca, “Yenilenen iç mekânımız ve yeni araçlarımız ile çıtamızı yükseltiyoruz” dedi

/ DENİZLİHABER / 5 Temmuz 2007 Perşembe, 00:00

Ekonominin lokomotiflerinden otomotiv sektöründe yenilikler yarışıyor.. Kent olarak da büyük ilerlemeler kaydettiğimiz otomotiv sektöründe, her geçen gün insanların hayal güçlerini zorlayacak otomobiller üretilmeye başlandı. Sektörde ciddi kaliteye sahip olan Ford da bu yenilikçi tavrını devam ettirerek tüm ülke genelindeki bayilerinde revizyona gitti. Bu doğrultuda yeni nesil Mondeo’yu da piyasaya süren ünlü marka, bu araçla otomobil piyasasında yeni bir çığır açmak istiyor. Yenilenen iç mekân ve Ford Mondeo’nun yeni versiyonunun tanıtımı için kokteyl düzenleyen Yargül Otomotiv, çok sayıda otomobil severi bir araya getirdi. Vali Dr. Hasan Canpolat’ın da katıldığı kokteylde, konuklar yeni Mondeo’yu yakından inceleme fırsatı buldu..

Yapılan bu yenileme çalışmasının Ford’da ve dolayısıyla bayilerde büyük bir hareketliliğin tetikçisi olacağını düşünen Yargül Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Yarımca, bu yenilikler neticesinde yükselen motivasyonla yine başarılı işlerin altına imza atacaklarını kaydetti. Yeni nesil Mondeo’nun artık eskisi gibi ulaşılması zor bir araç konumundan uzaklaştığını da sözlerine ekleyen Yarımca, yeni < ?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />1,6 litre motor seçeneğiyle Mondeo’ların her kesim ve her bütçeye uygun hale getirildiğini dile getirdi.

Yarımca, “Ford’un ülke genelinde yaptığı bu değişiklik yerinde ve zamanın da yapılan bir yenilikti. Yapılan yenileme çalışmaları neticesinde yeni bir oluşum içerisine girdik ve çıtamızı yükselttik. Bunun en güzel örneklerinden birisi de yeni Mondeo’lardır. Yeni Mondeo’nun, Ford hakkındaki düşünceleri değiştirmesi için sadece bir an yeterli. Yeni Mondeo’nun kinetik tasarımının ipuçları içindeki güç ve yenilikçilikte gizli. Bu yeni tasarım, zarafet, işçilik ve üstün sürüş dinamiklerinde elde edilen yüksek başarı ile kendini gösteriyor. Yapılan yeniliklerle bizlerde çıtamızı yükselttik. Hedefimiz, pazarda ciddi bir sonuç almak ve yeni Mondeo’yu her kesime sunabilmek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı