Yeni Renault Master Sadık Grubu’nda

Sadık Grubu Renault Satış Müdürü Orhan Ekinci, dünyanın en az yakıt tüketen ticari aracı yeni Renault Master’i meraklıların beğenisine sunduklarını söyledi.
/ DENİZLİHABER / 2 Temmuz 2010 Cuma, 17:31
İzmir Asfaltı üzerindeki Sadık Renault Plaza’da Sadık Renault Ticari Araçlar Satış Müdürü İrfan Dansık ve Satış Şefi Serkan Sevimli ile birlikte basın toplantısı yapan Sadık Grubu Renault Satış Müdürü Orhan Ekinci, Renault’un hafif ticari araçlarda başlattığı, değişimin en önemli amiral gemisinin yeni Renault Master olduğunu söyledi.
Renault Master’ın komple değiştirildiğini, ergonomisi, farklı ambiyansları ve konforuyla çok farklı bir araç olduğunu ifade eden Satış Müdürü Ekinci, “Renault, 12 yıldır Batı Avrupa’da ticari araçların tartışılmaz lideri. Markamız, 2009 yılında yüzde 28 düşüş gösteren satışlara yüzde 14.81 pazar payıyla direnmeyi başardı. 2010 yılında ticari araç liderliğini güçlendirmek amacıyla Renault, pazara 3 yeni model sunuyor. Renault ticari ürün gamını Yeni Renault Master, Yeni Renault Trafic ve Yeni Renault Kangoo Express Maxi ile zenginleştiriyor” dedi.
Ekinci, “Renault 2009 yılında yüzde 28 düşüş gösteren satışlara yüzde 14.81’lik pazar payıyla direnmeyi başardı. Bugün tanıtımını yaptığımız yeni Master, büroyu arabanın içine getirdi. Büroda gerekli her türlü konforu artık yeni Master’ın içinde bulabilmek mümkün. Yeni Master, güvenlik unsurlarıyla da büyük bir değişim yaşıyor. Aynı zamanda çok farklı alternatiflerle üretim yapabilme esnekliğini bize veriyor. İhtiyaca, talebe, müşterinin işinin özelliğine göre artık farklı bir Master üretme imkanı gelişiyor. 350 adet Master versiyonu var. Bu bize yeni Master’la birlikte çok büyük bir esneklik sunacak. Yeni Master, eski Master’a göre 100 km’de 1 litre daha az yakıt tüketecek. Dolayısıyla önemli bir ekonomik avantaj sağlamış olacak. Bu yıl atılımımızın temelini Yeni Master oluşturacak” diye konuştu. Renault’un bütün ticari araçlarının “eco2” konseptine uygun olarak üretildiğine işaret eden Ekinci, motorlarında her kilometrede 195 gramın altında karbondioksit salınımı olduğunu söyledi.