REKLAMI GEÇ

Yenilenen Honda Cr-V satışa sunuldu

Yenilenen Honda Cr-V satışa sunuldu

Honda’nın SUV segmentindeki başarılı modeli CR-V, yenilenen görünümü ile satışa sunuldu.

/ DENİZLİHABER / 17 Aralık 2009 Perşembe, 17:18

En son teknolojilerle donatılan yeni CR-V, çarpışma hafifletici fren sistemi, uyarlanabilir hız sabitleyici ve aktif ön aydınlatma sistemi ile yeni değerler sunuyor. Önceki modelin sofistike dış özellikleri üzerine inşa edilen 2010 CR-V’de yenilenen ön ve arka tamponlar ile yeni radyatör ızgarasının yanısıra, 10 kollu 18” alaşımlı jantlar aracın görünümüne olumlu katkıda bulunuyor. Honda logosunun bulunduğu ön ızgara çerçevesi ise inceltilerek daha keskin bir ön yüz elde edilmesini sağlıyor. Yeni CR-V’de, önceki modelin çekici ve pratik iç tasarımını daha da geliştirecek bir takım değişiklikler yapılmış. Yenilenmiş ve renkleri değiştirilmiş iç kapı panelleri 2010 CR-V’nin konforlu iç mekanında göze çarpan ilk unsurlardan. Yeni koltuk kumaşları, döşeme halıları ve kapı kolları sahip oldukları aynı renk ve yüzey dokusuyla bir ahenk yaratıyorlar.
Yeni CR-V’de, ses sistemi MP3 çalarlar ile iPod’lara bağlantı yapılabilecek şekilde yenilenmiş. Euro-5 emisyon değerlerini karışılayan 2.0 litrelik yüksek performanslı ve ekonomik i-VTEC motora 5 ileri otomatik şanzıman eşlik etmeye devam ederken aracın süspansiyon sisteminde yapılan revizyonlarla yol tutuştan ödün vermeksizin sürüş konforunun artırılması sağlanmış.
Yeni CR-V’de, sadece Honda tasarımı olan teknolojilere özgü iki aktif güvenlik sistemi kullanılıyor. Uyarlanabilir Hız Sabitleyici (ACC), radar kontrolü ile öndeki araç ile belirlenen uzaklığı korumak için gerekli hız değişikliklerini gerçekleştirerek seyir konforunu artırıyor. Çarpışma Hafifletici Fren Sistemi (CMBS) ise, çarpışma olasılığını önceden tahmin ederek, durum kritikleştiğinde ilk olarak sesli ve görsel ikazlarla sürücüyü uyarıyor. Tehlikenin devam etmesi durumunda ise emniyet kemerini birkaç kez gerip bırakmak süretiyle sürücüye ikinci ikazı yapıyor. Bu uyarılarının etkili olmaması durumunda ise emniyet kemerini sıkıca gererek ani frenleme yapıyor. Bu sistem sayesinde kazalar önleniyor veya eğer kaza kaçınılmaz ise çarpışma etkisi azaltılıyor. Xenon farlara sahip Aktif Ön Aydınlatma Sistemi ise aracın yönüne göre far açısını ayarlayarak normal bir farda karanlık bölgede kalan engel veya yayaların daha erken fark edilmesini sağlıyor.

Honda Plaza Sadıkoğlu Şube Müdürü Pınar Öngören “Farklı bir otomobil kullanmak, farklı olmak ve en önemlisi kendimizi güvende hissedeceğimiz keyifli yolculuklar yaşama ayrıcalığı hepimizin hakkı. Aralık ayına özel kampanyalı fiyatlar ve finansal avantajlar da varken neden bunu yaşayan Denizlililer olmasın” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı