REKLAMI GEÇ

Zeybekci’nin bakanlığının devamını bekliyorduk

Zeybekci’nin bakanlığının devamını bekliyorduk

Denizli Platformu Dönem Sözcüsü İbrahim Tefenlili, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin yeni kabinede yer almamasının kendilerinde ümit kırıklığı yarattığını belirtti, hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Tefenlili, yeni bakan Sema Ramazanoğlu’nu da kutladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Kasım 2015 Salı, 16:16

Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan 64. Hükümet’te Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin yer almamasına Denizli iş çevrelerinden tepkiler sürüyor.

Denizli Platformu Dönem Sözcüsü İbrahim Tefenlili, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’ye Denizli’ye ve ülkeye verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Tefenlili, “Beklentimiz Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin bakanlığının devam etmesi yönündeydi. Görev süresi boyunca çok güzel hizmetler yapmış, başarılı bir bakanlık süreci yaşatmıştı. Ancak, yeni kabinede yer almaması tamamen Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun tasarrufudur, bu nedenle söyleyecek bir şeyimiz yok. Ancak, Denizli’de, iş çevrelerinde ve bizde ümit kırıklığı oldu” dedi.

Denizli’nin bakanlığının devam etmesinin de önemli olduğunu anlatan Tefenlili, “Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sema Ramazanoğlu’nu kutlarız. Ramazanoğlu’ndan da Zeybekci’nin gösterdiği başarıyı bekliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı