REKLAMI GEÇ

DK Marble’ın beyaz altını Likya Royal Limestone

DK Marble’ın beyaz altını Likya Royal Limestone

DK Marble, Likya Royal Limestone adını verdikleri çökelti taşı limra ile dünyanın dört bir yanına ihracat gerçekleştiriyor. Finike’deki limra ocaklardan çıkarılan taşlar, özellikle sade görünümü ve renk homojenliği nedeniyle tercih ediliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Nisan 2018 Pazartesi, 11:56

Denizli’nin ulusal ve uluslararası fuarlar dair birçok sektörel organizasyondaki mermer firmalarından biri de DK Traverten Doğaltaş Madencilik.

İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nın katılımcıları arasında da yer alan firma, çıkarıp pazarladığı doğal taş nedeniyle sektörünün birçok temsilcisiyle ayrışıyor.

Keza ocakları Antalya Finike bölgesinde olan DK Marble, Akdeniz’in bin yılar boyunca çökeltiyle oluşturduğu nadide bir taş ile uluslararası pazarda.

Limra adı verilen doğal taşı diğer doğal taşlardan ayıran en önemli özelliği ise görünümü. Özellikle Akdeniz’e özgü çökeltileri sayesinde neredeyse pürüzsüz bir görünüme ve homojen renge sahip olan limra taşını Likya Royal Limestone markasıyla dünyanın dört bir yanına pazarlayan DK Marble, ülkeye bu taşla ciddi bir döviz girdisi sağlıyor.

DK Marble Yönetim Kurulu Başkanı Zekayi Demir, Likya Royal Limestone ile dünyanın dört bir yanına ihracat gerçekleştirmenin haklı gururu içinde olduklarını söyledi. Aylık 3 bin tonluk üretim kapasitesiyle faaliyet gösterdiklerini dile getiren Demir, “Amacımız elimizden geldiğince hem üretimi hem de ihracatı artarak uluslararası düzeyde iyi işlere imza atmak” diye konuştu.

Fuarda Denizli protokolünü de ağırlayan Demir, müşterilerin stantlarına yönelik ilgisinden de memnundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı