REKLAMI GEÇ

37 ülkeye ihracat yapıyorlar

37 ülkeye ihracat yapıyorlar

Makine sektörünün yarım asra yaklaşan geçmişiyle en köklü firmalarından biri olan Doğan Vinç, 45. yılında. “2023’de 50 ülkeye ihracat gerçekleştiren firma” olma hedefi nedeniyle her yıl ihracat yelpazesine yeni ülkeler ekleyen Doğan Vinç, aralarında Vietnam’ın da bulunduğu 3 yeni ülkeyle, ihracat yaptığı ülke sayısını 33’e yükseltti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Nisan 2018 Cumartesi, 14:53

İzmir Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı mermer firmaları için önemli olduğu kadar mermer sektörünün makine imalatçıları açısından da büyük önem taşıyor. Bu bağlamda yıllardır bu önemli organizasyona katılan Denizli’nin makine sektöründeki köklü kuruluşlarından Doğan Vinç, farklı ülkelerden fuar için İzmir’e gelen müşterileriyle buluşma fırsatı buldu.

37 ÜLKEYE İHRACAT
2023 için kendilerine 50 ülkeye ihracat gerçekleştirme hedefi koyan firma, bu hedef doğrultusunda her yıl ihracat yelpazesine yeni ülkeler ekliyor. Son bir yılda aralarında Vietnam’ın da bulunduğu 3 ülkeyle daha ihracat anlaşmasının altına imza atan Doğan Vinç, 44 yıllık deneyimiyle, 45. yılında da yeni başarılarının altına imza atarken, makine sektörünü ihracat pazarında en iyi şekilde temsil etme gayreti içinde.

“O GÜVENE TEŞEKKÜRLER”
Yarım asra yaklaşan tecrübesinin yanı sıra yenilikçi çözümlerle farklı projeleri hayata geçiren genç ve dinamik bir kadrosu bulunan Doğan Vinç, İzmir Marble’da yıllardır çalıştığı müşterilerinin isimlerini de stantlarına taşıdı. Müşterilerine bir nevi teşekkür etmek ve köklü ticari geçmişi ortaya koyabilmek adına böyle bir detay düşündüklerini dile getiren Doğan Vinç’in genç yöneticisi Mehmet Tuğral, “Bize yıllardır güvenini esirgemeyen tüm müşterilerimize ve dostlarımıza teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.

“ALLAH UTANDIRMASIN”
1 tondan 150 tona kadar farklı kaldırma kapasitelerine sahip makinaları yurt içinde de çok sayıda kentte alıcı bulan Doğan Vinç, makine imalatının yanı sıra fabrika gibi tesislerin sabit ve  hareketli kaldırma düzenekleri konusunda proje bazlı çalışmalar da yürütüyor. Bu kapsamda ülke sanayisinin gelişmesine de önemli bir milli katkı sağladıklarını aktaran Tuğral, “Ülke sanayisine yerli ve milli imalatlarla katkı sağlamak bizim için oldukça sevindirici ve gurur kaynağı. Dilerim Allah, bizi utandırmaz ve 20013 hedefine doğru emin adımlarla ilerlemeye devam ederiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı