REKLAMI GEÇ

Erdem Mermer dünyaya taştan pijama satıyorlar

Erdem Mermer dünyaya taştan pijama satıyorlar

Erdem Mermer, geçen yıla oranla 2018’den çok daha fazla umutlu. Keza Türkçe pijama anlamına gelen Pajamas adını verdikleri ürünleri başta olmak üzere Erdem Mermer’in ürünlerine bu yıl dünyanın dört bir yanından talep daha fazla.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Nisan 2018 Salı, 09:09

Geçen seneye göre çok daha fazla umutlular ve bu nedenle geleceğe yalnız umutla değil güvenle bakıyorlar. Denizli’nin uluslararası birçok fuarda olduğu gibi İzmir Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’ndaki temsilcilerinde biri olan Erdem Mermer, İzmir’de gerçekleştirilen sektörün en büyük ikinci fuarından da umutla döndü. İlgi yoğun, talep geçtiğimiz yıla oranla çok daha fazlaydı.

750 BİN METREKARELİK İŞLENMİŞ ÜRÜN
4 ayrı ocakta üretim yapan Erdem Mermer, Grey Pajamas, Marmara White, Cross Cut ve weihn Cut ürünleri ile dünya pazarında boy gösteriyor. Yıllık 750 bin metrekarelik işlenmiş ürün hacmine sahip Erdem Mermer, Çin’den ABD’ye birçok ülkeye işlenmiş mermer pazarlıyor.

Aralarında en çok öne çıkanı ise bu yılın konsepti Grey Pajamas. Türkçe yeşil pijama anlamına gelen mermer cinsi çıkarıldığı başladığı günden bu yana dünyanın dört bir yanından sipariş alıyor.

Firmanın geçen yıl piyasaya sürdüğü Wein Cut ürünüyle yarışan bu yeni ürün, firmanın kurucusu Halil Öksüz ve ikinci kuşak patronu Kamil Öksüz’ün de yarına yönelik umutlarını arttırıyor. Ürün en çok Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkeleri tarafından sipariş ediliyor.

MANŞET FOTOĞRAFININ ÖYKÜSÜ
Aslında haberin en üstüne yerleştirdiğimiz fotoğrafı çekmek için objektiflerimizi baba-oğula yönelttiğimizde o kareyi yakalamayı ummuyoruz. Ancak bir ara Erdem Mermer’in Yönetim Kurulu Başkanı Halil Öksüz, bir karede oğlu ve firmanın ikinci kuşak patronu Kamil Öksüz’e öyle bir bakıyor ki, 2017’de beklentilerini bulamayan mermer sektörünün sanki 2018’den umutlarını belgeliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı