REKLAMI GEÇ

Kömürcüoğlu Mermer hayalleri zorluyor

Kömürcüoğlu Mermer hayalleri zorluyor

Altına imza attığı başarılarla yalnızca sektörünün değil Denizli’nin önde gelen firmalarından biri haline gelen Kömürcüoğlu Mermer, İzmir Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’na yıllardır stant tasarımlarıyla damgasını vuruyor. Firma bu kez, dev sonsuzluk havuzu görseliyle ziyaretçileri hayallerini zorlamaya teşvik ederken, mermerden piyano ve viyola ile yine 12’den vurmayı başardı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Nisan 2018 Cuma, 11:56

Travertene sanatla ruh veren, özgün ve yaratıcı çözümlerle yalnız ulusal yada uluslar arası büyük alıcılar değil son kullanıcıyı da etkilemeyi başaran Kömürcüoğlu Mermer, Denizli’nin fenomen markalarından biri oldu.

İzmir Doğaltaş ve teknolojileri Fuarı’nın müdavimleri arasındaki firma son yıllardaki stant tasarımlarıyla da sanatı ve yaratıcılığı ön planda tutuyor. Birbirinden hoş ve etkileyici stantlarla dikkat çeken Kömürcüoğlu, bu yılki stant tasarımıyla da fuarın en çok konuşulan firmaları arasındaydı.

Stant fonunda dev sonsuzluk havuzu fotoğrafı uygulaması ve üzerindeki “imagine” ibaresiyle ziyaretçilerin hayallerine dokunan firma, mermerden yapılmış gerçek ölçülerdeki piyano ve viyola ile yine görenleri 12’den vurmayı başardı.

BAŞKAN DAYANAMAYIP PİYANOYA GEÇTİ
Denizli protokolünün fuardaki firmalarımızı ziyaretleri sırasında soluk verdiği stantlardan biri olan Kömürcüoğlu’nda, bu molayı piyanonun başına geçerek hoş bir anıya çeviren Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Kömürcüoğlu Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kömürcüoğlu ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İlker Kömürcüoğlu’na övgüler yağdırdı.

AYLAR SÜREN ÖN HAZIRLIK
Her yıl fuar hazırlıklarına aylar öncesinden başlayan Kömürcüoğlu’nda fuara ilişkin en uzun süreç, konseptin karar aşamasından oluşuyor. Onlarca fikir ve proje üzerinde tartışan tepe yönetimi daha sonra standı oluşturacak sanatsal çalışmaların yapımına başlıyor. Bu yılın en çok konuşulan unsurlarından biri olan traverten piyano ve viyolanın yapımı da yaklaşık bir ay sürdü. Stantta en az onlar kadar dikkat çeken farklı traverten parçalar da vardı. Oluşturulan satranç köşesinde masa ve sandalyelerden satranç tahtası ve taşına kadar her şey travertendi.

BANYODAN MEYDANA
Firma, uzun süredir ulusal ve uluslararası büyük alıcıların yanı sıra son kullanıcıya da ürün satmakla kalmayıp bizzat uygulama gerçekleştiriyor. Lüks konut ve otellerin ıslak zemin uygulamalarından şehir meydanlarındaki traverten anıtlara kadar oldukça başarılı projelere imza atan Kömürcüoğlu, ihracattaki iddiasını uygulamada da kanıtladı.

KOLONİ KÜLTÜR VE SANAT VAKFI’NDA
2011 yılından bu yana Denizli’de Heykel Kolonisi organize eden firma, bir süre önce kültür ve sanat alanında vakıflaşmaya gitti ve Nihat Kömürcüoğlu Kültür ve Sanat Vakfı’nı kurdu. Vakıf şimdi Türkiye’nin taş heykel kolonisi gibi ender kültür sanat organizasyonlarından birini yürütüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı