REKLAMI GEÇ

Mermer, Burdur bejiyle çeyrek asra koşuyor

Mermer, Burdur bejiyle çeyrek asra koşuyor

İzmir Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’na kurulduğu ilk yıldan bu yana yani tam 23 yıldır katılan Subaşıoğlu Mermer, yine burdur bejiyle görücüye çıktı. Çeyrek asra yakın tecrübeleriyle uluslararası alıcılar tarafından aslında tam anlamıyla güvenin adresi haline gelen firma fuardan hoşnut ayrıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Nisan 2018 Cuma, 10:29

Dünyanın önemli alıcılarıyla Türk üreticileri bir araya getiren İzmir Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 24. yılını geride bıraktı. Denizli’den bu önemli organizasyona katılan firmalar arasında, fuar kadar köklü firmalar da vardı.

İzmir Marble Fuarı’na 23 yıldır katılan Subaşıoğlu, aslında bu anlamda gösterebilecek ender örneklerden biri. Kurulduğu yıldan beri sahip olduğu 3 mermer ocağından çıkardığı Burdur beji konusunda kelimenin tam anlamıyla doktora yapan firma, aynı ürünle 23 yıldır İzmir Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nda da görücüye çıkıyor.

Açık rengi. Işığı yüzde 105 düzeyinde geçiren bir yapısı olması, homojen ve dayanaklılık gibi özellikleri nedeniyle modası hiç geçmeyen Burdur beji mermer konusunda dünyanın en büyük alıcılarıyla çalışan Subaşıoğlu Mermer, artık müşterileri açısından güvenin adresi haline geldi.

Bir süredir butik projelerle, inşaat sektörü uygulamalarında ulusal ve uluslararası kuruluşlarla çözüm ortaklığı da yapan Subaşıoğlu Mermer’in Yönetim Kurulu Başkanı Davut Subaşıoğlu, firmanın genç ve dinamik kadrosuyla birlikte çalışmalarını sürdürüyor.

Fuarda kent protokolünden önemli isimleri de ağırlayan Davut Subaşıoğlu, “Burdur Beji ile iddialı olduğumuzu biliyoruz. Yıllardır alıcılarına neredeyse sıfır sorunla hizmet üreten bir firmanın, dolayısıyla Türkiye’nin Denizli’nin bayrağını yurtdışında gururla dalgalandırmak bizim için bir onur” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı