REKLAMI GEÇ

Çağdaş Hekimler Grubu Tabip Odası seçimlerinde yeniden aday

Çağdaş Hekimler Grubu Tabip Odası seçimlerinde yeniden aday

Denizli Tabip Odası’nda 5 Temmuz Cumartesi günü yapılacak olan seçimler öncesinde adaylar ortaya çıkmaya başladı. Çağdaş Hekimler Grubu, Denizli Gazeteciler cemiyeti’nde basın toplantısı düzenledi, seçimde yeniden aday olduklarını açıkladı. Tabip Odası’nın başkanlığını yürüten Dr. Meral Alten bu kez yönetime aday olmadı. Grubun başkan adayı ise Prof. Dr. Rıza Hakan Erbay.

Sema Kayılı / DENİZLİHABER / 19 Haziran 2020 Cuma, 14:12

Denizli Tabip Odası’nın olağan genel kurulunun 12 Nisan’da toplanması gerekiyordu. Koronavirüs pandemisi nedeniyle ertelenen kongre 4-5 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek. Kongre öncesi, Çağdaş Hekimler Grubu Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlediği basın toplantısıyla adaylıklarını açıkladı.

İKİ DÖNEM KURALI İŞLİYOR
Denizli Tabip Odası’nın uzun süredir uyguladığı 2 dönem kuralı nedeniyle Prof. Dr. Gökhan Önem’in başkanlığında yönetim kurulunda yer alan, geçtiğimiz dönem de başkanlık yapar Dr. Meral Alten aday olmadı. Yönetim kurulunda bulunmayan Dr. Meral Alten, büyük kongre delegeliğine aday oldu.

PROF. DR. ERBAY BAŞKAN ADAYI
Çağdaş Hekimler Grubu’nun bu dönem için başkan adayı olan Prof. Dr. Rıza Hakan Erbay, basın toplantısında hem seçimlere, hem de sağlıkta yaşanan sorunlara ilişkin açıklama yaptı.

Temel önceliklerinin hekim hakları ve sağlık sistemi sorunları olduğunu belirten Prof. Dr. Erbay, “Hekimlerimizin ilimizde ve ülke çapında hak ettikleri çalışma koşullarına ve emekliliklerine de yansıyacak özlük haklarına sahip olabilmeleri için Denizli Tabip Odası yönetimine adayız. Donanımlı ve deneyimli ekibimizin ilimizdeki tüm hekimlerimizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz” dedi.

Prof. Dr. Erbay, konuşmasının ardından yönetim kurulu, büyük kongre delegesi, onur kurulu ve denetim kurulu adaylarını açıkladı.

Çağdaş Hekimler Grubu’nun adayları şöyle:

YÖNETİM KURULU ADAYLARI
Prof. Dr. Hakan Erbay, Dr. Ahmet Ünsal Ateşer, Dr. Bedriye Fercem Erbay, Dr. Yaşar Altın, Dr. Mehmet Ülke, Dr. Emel Arslankara, Dr. Selda Sevtap.

BÜYÜK KONGRE DELEGE ADAYLARI
Prof. Dr. Gökhan Önem, Dr. Meral Alten, Dr. Belkıs Sınık, Dr. Hüseyin Atıcı, Dr. Oğuz Peker, Dr. Selçuk Ünal, Dr. Gökhan Deda.

ONUR KURULU ADAYLARI
Prof. Dr. Hüseyin Turgut, Prof. Dr. Bülent Özdemir, DR. Süleyman Kayık, Dr. Ali Tüney, Dr. Feridun Özçiftçi.

DENETMELE KURULU ADAYLARI
Dr. Tevfik Köksal Köseler, Prof. Dr. Göksel Altınışık Ergur, Dr. Özgür Kalkancı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı