REKLAMI GEÇ

DEGİAD DEVLERİ DENİZLİ’DE BULUŞTURUYOR

DEGİAD DEVLERİ DENİZLİ’DE BULUŞTURUYOR

Denizli Genç İşadamları Derneği perakende, hizmet ve online ticaret sektörünün önemli isimlerini Denizli’de buluşturuyor. Etkinlik kapsamında Migros, Gittigidiyor, Markafoni, Suplementler gibi firmaları sahipleri CEO’ları ve genel müdürleri deneyimlerini Denizlililere aktaracak. Etkinliğin moderatörlüğünü ise TurkishTime Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Volkan Akı yapacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Nisan 2015 Perşembe, 13:37

Denizli Genç İşadamları Derneği, perakendecilik, online ticaret, hizmet sektörü ve bu sektörlerin dünyadaki gelişim sürecini masaya yatırıyor. Bu önemli organizasyon nedeniyle perakende, hizmet ve online ticaret sektörlerinin devleri Denizli’de buluşuyor.

DEGİAD’ın bu önemli etkinliğinde Migros Genel Müdürü Özgür Tort, Ebay Türkiye Temsilcisi ve Gittigidiyor Genel Müdürü Gülfem Toygar, Markafoni Genel CEO’su İlker Baydar, Supplementler.com Kurucu Ortağı Cömert Tavaslıoğlu konuşmacı olacak.

Denizli Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi A Blok Konferans Salonu’nda 9 Nisan 2015 Perşembe günü gerçekleştirilecek etkinlik saat 13.30’da başlayacak. Etkinliğin moderatörlüğünü ise TurkishTime Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Volkan Akı gerçekleştirecek.
Denizli Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Melek Sözkesen, “Forum şeklinde gerçekleştirilecek etkinlikle, başta DEGİAD üyeleri olmak üzere girişimcilerin, üniversite öğrencilerinin gelişen sektörler konusunda ufkunu açma düşüncesindeyiz. Bu etkinlik aslında bir başlangıç. DEGİAD olarak Türkiye ve dünyada gelişen sektörlerin önemli isimlerini ağırlayacağımız benzer etkinlikleri de önümüzdeki yıldan itibaren gerçekleştirip, bu etkinlikleri gelenekselleştirmek istiyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı