REKLAMI GEÇ

DEGİAD Vergi Dairesi Başkanı Evci’yi ağırladı

DEGİAD Vergi Dairesi Başkanı Evci’yi ağırladı

Vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci ve beraberindeki heyet Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Denizli Genç İşadamları Derneği yöneticilerini ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Şubat 2015 Perşembe, 09:33

Denizli Genç İşadamları Derneği, Denizli Vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci ve beraberindeki heyeti ağırladı. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında kamu kurumlarını ve kentteki etkin sivil toplum örgütlerini ziyaret eden Evci, DEGİAD binasında genç iş insanlarıyla bir araya geldi.

Evci’yi ziyaretinde DEGİAD Yönetim Kurul Başkanı Melek Sözkesen’in yanı sıra, Başkan Yardımcısı Serdar Atay, Genel Sekreter Orçun Alptekin, yönetim kurul üyeleri Emrah Akgün ve Münir Kıvanç Kiper ağırladı.

Türkiye’de vergi bilincinin daha üst seviyelere çıkarılması için kamu kurumları ve sivil toplum örgütlerine büyük önem düştüğünü dile getiren Evci, bu kapsamda başta meslek örgütleri olmak üzere tüm sivil toplum örgütlerini önemsediklerini dile getirdi.

Evci’yi ağırlamaktan mutluluk duyduklarını kaydeden DEGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Melek Sözkesen ise, iş dünyasının genç isimlerinin buluşturan bir organizasyonel yapıya sahip olduklarını anımsatarak, DEGİAD üyelerinin işletmeleriyle Denizli ve Türkiye’de hem istihdam hem de vergi oranına önemli katkı sağladığını belirtti. DEGİAD olarak Denizli’de daha yüksek katma değere sahip girişimlerin yapılabilmesi için yoğun çaba sarf ettiklerini de aktaran Başkan Sözkesen, Evci ve beraberindekilere nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini iletti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı