REKLAMI GEÇ

Demirtaş: Milli Eğitim’in promosyon ihalesi iptal edilsin

Demirtaş: Milli Eğitim’in promosyon ihalesi iptal edilsin

Türk Eğitim Sen (TES) Denizli Şube Başkanı Turgay Demirtaş, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yaptığı banka promosyon ihalesini “hayal kırıklığı” olarak nitelendirdi ve ihalenin iptali çağrısında bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Ocak 2016 Çarşamba, 14:30

TES Şube Başkanı Turgay Demirtaş, geçen hata gerçekleştirilen promosyon ihalesiyle ilgili açıklamasında, eğitim çalışanlarının 1.156 lira olarak belirlenen rakamı tatmin edici bulmadığını söyledi.

Bu ihaleyi TES’in gözlemci olarak izlediğini ifade eden Demirtaş, “İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde 15 Ocak’ta banka promosyon ihalesi yapılmıştır. Türk Eğitim Sen’in gözlemci olarak katıldığı bu ihale hayal kırıklığı yaratmıştır. İhaleyi üç yıl için peşin ödeme şartıyla 1.156 lirayla Ziraat Bankası kazanmıştır. Denizli’de yaklaşık 8 bin 700 eğitim çalışanının büyük bir merak ve heyecanla beklediği promosyon anlaşması, eğitim çalışanları tarafından tatmin edici bulunmamıştır” dedi.

“İPTAL EDİLMELİ”
Söz konusu ihalenin iptal edilmesini isteyen Demirtaş, “Hiç kimseyi töhmet altında bırakmak istemiyoruz. Halk Bankası’nın yeterli süre olmadığı için hazırlanamadıklarını ve ek süre istediklerini belirtmelerine rağmen, bu isteğin komisyon tarafından dikkate alınmamasını manidar buluyoruz. Eğitim çalışanlarını tatmin etmeyen bu anlaşmanın iptal edilip, yeniden bir ihalenin yapılıp çalışanların mağduriyetinin giderilmeli, rakam 1.400 liranın üzerine çekilmelidir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı