REKLAMI GEÇ

Karaçay görevi devraldı

Karaçay görevi devraldı

Cumartesi günü yapılan Denizli Gazeteciler Cemiyeti seçimini kazanan Muhammet Karaçay, eski başkan Osman Nuri Boyacı’dan görevi devraldı. Karaçay, “40 yıldır cemiyete üyeyim daha iyi şeyler olacağını düşünüyorum” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Şubat 2020 Pazartesi, 13:46

1 Şubat Cumartesi günü Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde seçim heyecanı yaşanmıştı. Engin Ünal, Muhammet Karaçay ve Erol Kes’in aday olduğu seçimlerin kazananı Muhammet Karaçay olmuştu.

Gazeteciler Cemiyeti’nde bugün devir teslim töreni yapıldı. Yeni başkan Karaçay, eski başkan Osman Nuri Boyacı’dan görevi devraldı.

BOYACI, “BAYRAĞI DAHA İLERİ GÖTÜRECEĞİNE İNANIYORUM”
Görevi devreden Osman Nuri Boyacı, Muhammet Karaçay’ın seçimi kazanmasından mutlu olduğunu dile getirdi. Boyacı, “Seçime inanılmaz bir yoğunluk vardı, katılan herkese çok teşekkür ederiz. Cemiyet’in kuruluşunun 50. yılında Muhammet Karaçay’ın bayrağı daha ileri yerlere götüreceğine inanıyorum. Hayırlı olsun” dedi.

KARAÇAY, “DEMOKRATİK BİR SEÇİM OLDU”
Muhammet Karaçay ise sonuçtan memnun olduğunu belirterek, “40 yıldır Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ne üyeyim, hiç bu kadar heyecanlı bir seçim görmemiştim. Demokratik bir seçim oldu. İyi şeyler olacağını düşünüyorum. Seçim bitti kimseye bir kırgınlığım yok. Güzel şeyler bizleri bekliyor” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı