REKLAMI GEÇ

Serbest Muhasebe ve Mali Müşavirler Odası seçimi yarın yapılacak

Serbest Muhasebe ve Mali Müşavirler Odası seçimi yarın yapılacak

Bu hafta sonu gerçekleştirilecek Denizli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası seçimleri için geri sayım başladı. Grup sayısının fazla olması seçimlerin çok heyecanlı geçeceğini gösteriyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Mayıs 2019 Cumartesi, 13:01

Denizli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası seçimleri yarın (26 Mayıs 2019) yapılacak. Meslek grup sayısının fazlalığı seçimlerin heyecanlı ve çekişmeli olacağını gösteriyor. Yönetim kurulunda bulunan grupların dışında seçimlere katılan Meslekte Erdem Grubu seçim süresi boyunca yaptığı çalışmalarla meslektaşlardan tam not aldı. Bu grup gerek güçlü bir Ekiple çalışmaları, gerekse Mali müşavirlerin sorunlarına getirdikleri çözüm önerileri ile bu seçimde en dikkat çeken grup olmayı başarmış gözüküyorlar.

Mali Müşavirlere gönderdikleri mektupla çözümlerini anlatan ve yapacakları için söz veren Meslekte Erdem Grubu Başkan adayı Gökhan Dikmen, meslektaşların sorunlarını bildiklerini çözüm için tüm meslektaşları birleştireceklerini söyledi. 3 ay içerisinde mali müşavir destekli çözüm masasını hayata geçireceklerini, kadın meslektaşlarla genç meslektaşlarla ve bağımlı çalışan meslektaşlarla ayrı ayrı çalıştay düzenleyeceklerini aktaran Dikmen, “1 yılın sonunda en temel sorunlarımızın çözülmeye başladığını hep beraber göreceğiz” dedi.

Seçimlerde de büyük bir sürprize hazırlanan Meslekte Erdem Grubu Başkanı Gökhan Dikmen tüm meslektaşlarını Genel Kurula katılmaya davet etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı