REKLAMI GEÇ

DESİAD’da 2. Yavuzçehre dönemi

DESİAD’da 2. Yavuzçehre dönemi

Denizli Sanayiciler ve İş Adamları Derneği’nin (DESİAD) 7. Olağan Genel Kurulu’nda Ahmet Yavuzçehre yeniden başkanlığa seçildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Şubat 2015 Cuma, 10:32

DESİAD’ın genel kurul toplantısı, Pamukkale Tenis Kulübü Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

Atatürk ve şehitler için gerçekleştirilen saygı duruşunun ardından Divan heyeti seçimi yapıldı. Divan Başkanlığını Gültekin Okay Salgar’ ın yaptığı toplantıda divan üyeliklerine Mustafa Korkut Aydınlı ve Hüseyin Aykon getirildi.

Faaliyet raporunu bir sunum ile anlatan DESİAD Başkanı Ahmet Yavuzçehre, yeni dönemde yapılacak olan çalışmalar hakkında ada üyeleri bilgilendirdi. Yavuzçehre, yeni dönemde özellikle üniversite ile işbirliğini artırmaya yönelik faaliyetlere ve teknik iş gezileri ile üye firmaların profesyonel kadrolarının kurumsal bilinçlerini artırıcı faaliyetlere önem verileceğini belirtti.

Yapılan seçimde Yavuzçehre yeniden başkanlığa seçildi. Başkan Yardımcılıklarına Tahir Dinç ile Ferruh Dalkılıç atandı. Yeni yönetimde Ayhan Caner Genel Sekreter, Şule Yılmaz Genel Sekreter olarak görev yapacak. Sedat Erikoğlu, İ. Okan Konyalıoğlu, Mehmet Cillov, Hakan Danişment, Tahsin Cem ve İbrahim Şenel ise yönetim kurulu üyesi oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı