REKLAMI GEÇ

DESİAD’ın Ankara çıkarması

DESİAD’ın Ankara çıkarması

Denizli Sanayiciler ve İşadamları Derneği(DESİAD), Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’ yi makamında ziyaret etti. Denizlili sanayiciler Bakan Zeybekci’ye, İzmir -Denizli otobanı ve hızlı tren seferlerini hatırlattılar.

/ DENİZLİHABER / 24 Şubat 2014 Pazartesi, 15:14

DESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yavuzçehre, Başkan Yardımcısı Mehmet Cillov, Genel Sekreter Ferruh Dalkılınç ile yönetim kurulu üyeleri Sedat Erikoğlu, Ayhen Caner ve Tahir Dinç’ten oluşan ekip, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’yi ziyaret etti.

Ekonomi Bakanlığında gerçekleştirilen ziyarette Eximbank kredilerinin ihracattaki payının artırılması gerekliliği belirten DESİAD heyeti, 2023 yılı hedefini yakalamada Denizli’nin üzerine düşen görevi yerine getirebilmesi için özellikle katma değeri yüksek dokuma tekniklerinin imalatının teşvik edilmesi gerekliliği vurguladılar.
denizli-desiad-bakan-zeybekci-ziyaret-ic-1

Denizli’nin geleceği için altın önemi olan İzmir Denizli otobanı ve hızlı tren seferleri konusu tekrar gündeme gelirken ekonomide özellikle faiz ve kur yönlü dalgalanmaların istikrara olan etkileri konusunda bakan Zeybekci’nin görüşlerini alan DESİAD Başkanı Yavuzçehre ile yönetim kurulu üyeleri, Türkiye’nin geleceği için istikrarın ne kadar önemli olduğu vurguladılar.
denizli-desiad-bakan-zeybekci-ziyaret-ic

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ziyaretinin ardından, TBMM’de AKP Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel’i, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Adnan Keskin’i ziyaret eden DESİAD heyeti, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Erbil’i de makamında ziyaret etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı