REKLAMI GEÇ

DGC’nin yeni başkanı Muhammet Karaçay

DGC’nin yeni başkanı Muhammet Karaçay

Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nin 3 adayın yarıştığı seçimleri tamamlandı. Seçimlerin galibi ve DGC’nin yeni başkanı Muhammet Karaçay oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Şubat 2020 Cumartesi, 18:09

Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde genel kurul heyecanı yaşandı. Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda gerçekleştirilen seçimlerde başkanlık için Engin Ünal, Muhammet Karaçay ve Erol Kes’in listeleri yarıştı.

Genel kurula Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün de katıldı.

Genel kurulda raporların oylanmasının ardından adayların konuşmalarına geçildi. Gazetecilerin de söz aldığı süreçte Denizli’de basın için yapılması gerekenler tartışıldı.

SEÇİMLERİN GALİBİ KARAÇAY
Konuşmaların ardından seçimlere geçildi. 223 üyesi bulunan Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nin seçimlerinde 180 üye sandığa gitti. Saat 17.00’de sandıkların kapanmasının ardından oy sayım işlemi başladı. Seçimleri, 85 oy alan Muhammet Karaçay kazandı. Engin Ünal 63 oy alırken, Erol Kes 27 oyda kaldı. 5 oy ise geçersiz sayıldı.

Seçimlerin kazananı ve Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni başkanı olan Muhammet Karaçay’ın ilsetisnde Mesut Güler, Sevim Say, Ramazan Çetin, Sırrı Doğan, Serap Özdemir, Ayhan Çimendağ, Metin Akman ve Hacı Selamoğlu yer aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı