REKLAMI GEÇ

Yeni başkan Kolukısa oldu

Yeni başkan Kolukısa oldu

Eğitim-Bir-Sen Denizli Şubesinde görev değişimi . Şube Başkanı Ahmet Sert başkanlıktan istifa ederek, koltuğunu Şükrü Kolukısa’ya devretti.

/ DENİZLİHABER / 7 Şubat 2014 Cuma, 12:56

Eğitim-Bir-Sen şube Başkanı Ahmet Sert’in Denizli İş Kur İl Müdür Yardımcılığı görevine atanması ve yeni görevine başlaması nedeniyle Denizli Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Şükrü Kolukısa oldu.

Sendika binasında düzenlenen toplantıda eski başkanlara emeklerinden dolayı teşekkür eden Eğitim-Bir-Sen Denizli Şube Başkanı Şükrü Kolukısa, “Bize miras olarak bıraktıkları, idealizmi bakımından ufuk açıcı, akademik bakımından bilimsel temellere ve verilere sımsıkı bağlı, kültürel bakımdan ülkesinin ve halkının kodlarıyla tam uyumlu, mesleki İlkerleri tam özümsemiş bu sendikacılık anlayışından dolayı hepsine teşekkür ederiz” dedi.

Şube yönetiminde gerçekleşen bu görevde değişimi kamuoyuna paylaşarak bundan önce olduğu gibi en iyi şekilde yürütüleceğini belirten Kolukısa, “Halkımızın milli manevi değerlerinin korunmasına, moral değerlerimizin çocuklarımıza aşılanmasına, kültürel miraslarımızın gençlerimize aktarılmasına, ülkemizin büyümesine, demokrasimizin büyümesine, şehrimizde eğitim verimliliğinin ve niteliğinin artması cihetinde yoğun gayretimiz olacaktır” diye konuştu.
denizli-egitim-bir-sen-ismail-kolukisa-ic

Yönetim kurulu üyeleri, Başkan Vekili Feyzullah Öselmiş, Mili İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Kazım Tefçi, Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bumedyen Altıntaş, Basın ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Metin Cami, Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Halil Akpınar, Mevzuat ve Toplu Görüşmeden Sorumlu Yardımcısı Feridun Sarıkavak yer alıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı