REKLAMI GEÇ

Genç avukatlar seçime hazır

Genç avukatlar seçime hazır

2 yılda bir yapılan Denizli Barosu Gençlik Meclisi seçimleri için aday olan “Gençliğin Sesi Platformu”, kahvaltıda buluştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Şubat 2019 Pazartesi, 10:05

Denizli Barosu Gençlik Meclisi seçimleri için aday olan ve “Gençliğin Sesi Platformu” adı altında buluşan stajyer avukatlar ve avukatlar kahvaltıda buluştu. Çok sayıda avukat ve stajyer avukatın katıldığı kahvaltı programında adaylar kendilerini tanıtarak projelerinden bahsetti.

Denizli Barosu’nun büyük çoğunluğunun gençlerden oluştuğunu belirten, Gençliğin Sesi Platformu üyeleri, genç avukatların yaşadıkları sorunlara değindi ve “genç avukatlar olarak gücümüzün farkındayız” dedi.

Samimi sohbet ve etkileşimlerin olduğu kahvaltıda, adaylar hiçbir siyasi parti veya gruba bağımlı olmadıklarını, genç hukukçular olarak hep birlikte ortak akıl ile çözüme ulaşacaklarını ifade ederlerken Gençliğin Sesi Platformu şu isimlerden oluştu.

Av. Banu TAN, Av. Okan ETÇİOĞLU, Stj. Av. Selin URTEKİN, Av. Uğur ÖZKAN, Av. Mehpare ÖZCAN, Av. Temmuz Mert TOPCAN, Av. Hakan KESİCİ, Av. Fersu Ege KANDEMİR, Stj. Av. İbrahim Halil AKBAŞ

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı