REKLAMI GEÇ

Genç Girişimciler Kurulu’ndan DSO’ya ziyaret

Genç Girişimciler Kurulu’ndan DSO’ya ziyaret

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci’yi ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Ağustos 2015 Çarşamba, 14:49

Genç girişimcilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren DSO Başkanı Müjdat Keçeci, gençlerin Türkiye’nin geleceğini şekillendiren en önemli yapı taşlarından birisi olduğunu, girişimcilik konusunda maddi ve manevi her türlü desteği sağlayacaklarını söyledi.

Denizli Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Civan Sözkesen de Türkiye’de girişimci ve melek yatırımcının artması için yaptıkları çalışmaları anlattı. Sözkesen, önümüzdeki aylarda G3 Girişimcilik Forumu’nu düzenleyeceklerini,bu organizasyonun Türkiye’nin en büyük girişimcilik zirvesi olacağını, Birebir genç girişimcilerin fikirlerinden yararlanılacağını belirtti.

SİLİKON VADİSİ’NE GİDECEKLER
Önümüzdeki aylarda ABD’deki Silikon Vadisi’ne bir gezi düzenleyeceklerinin kaydeden Sözkesen, “Amerika’dan bir işadamını da Denizli’ye davet edeceğiz. Kamu spotu olarak yayınlayabileceğimiz bir ‘Girişimcilik’ videosu tasarlıyoruz. Bu kamu spotundaki amacımız, gençleri sınırlandıran düşünceler hakkında toplumu bilinçlendirmek. Girişimci geliştirme CD’leri hazırlıyoruz. Yaratıcı ve farklı fikirlerin üretilmesi için Üst Kurul Üyemiz Sezai Hazır Bey’in ‘Hayal Atölyesi’ projesini hayata geçireceğiz. Girişimcilik okulu ve kampları, girişimcilik sohbetleri gibi faaliyetlerle fikirlerin kolaylıkla paylaşılabileceği ortamlar hazırlamayı planlıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı