REKLAMI GEÇ

MMO 8-9 ŞUBAT’TA SEÇİME GİDİYOR

MMO 8-9 ŞUBAT’TA SEÇİME GİDİYOR

Makina Mühendisleri Odası Denizli Şubesi’nde seçimli olağan genel kurul 8 Şubat’ta gerçekleşecek. Başkan Harun Kemal Öztürk devam kararı alırken şimdilik başka bir adayın ismi konuşulmuyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Şubat 2020 Pazar, 16:38

Denizli’nin köklü sivil toplum örgütlerinden biri olan Makina Mühendisleri Odası’nda genel kurul tarihi yaklaştı. 25 Ocak’ta ilk toplantı çağrısı yapılan genel kurul çoğunluk sağlanamadığı için gerçekleştirilememişti.

Çoğunluğun aranmayacağı ikinci oturum ise 8 Şubat günü  gerçekleşecek. Adayların kendilerini tanıtacakları ve üyelerin genel kurulda konuşma yapacakları toplantının ilk bölümü Merkezefendi Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Seçimlerde oy kullanma işlemleri ise bir gün sonra MMO Hizmet Binası’nda sabah 09:00 saatinden itibaren başlayacak. Olağan Genel Kurul’da mevcut başkan Prof. Dr. Harun Kemal Öztürk’ün yeniden aday olacağı belirtiliyor.

Oda kulislerinde Öztürk’ün listesinin dışında aday liste bulunmadığı konuşuluyor. Makina Mühendisleri Odası’nda 7 kişiden oluşan yönetim kurulu üyeler tarafından belirlendikten sonra oda başkanı yönetim kurulu içinden ilk toplantıda belirleniyor.

Ege’nin önemli kentleri Aydın, Muğla ve Uşak’ın yanı sıra Nazilli, Fethiye, Marmaris, Milas ve Bodrum gibi büyük ilçeler de Makina Mühendisleri Odası Denizli Şubesi’ne bağlı birer temsilcilik olarak görev yapıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı