REKLAMI GEÇ

MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı: “Koalisyon dönemleri tamamen kapanacak”

MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı: “Koalisyon dönemleri tamamen kapanacak”

MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı, erken seçim kararını değerlendirdi. Seçimlerin ülkenin önünü her yönüyle açacağını belirten Sarı, “Bu durum biz sanayicileri ve imalatçılarını umutlandırıyor” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Nisan 2018 Cuma, 19:02

Yapılacak seçimler ile ülkede koalisyonlar döneminin tamamen kapanacak olmasının da sevindirici olduğunu belirten Sarı, “İstikrarın devam etmesi ve sanayicilerimizin ileriye daha da güvenle bakması için şimdiye kadar bizlere hiçbir desteğini esirgemeyen sayın bakanımız ve milletvekillerimize teşekkür ederiz” dedi.

Seçilecek kişilerin koltuk derdinde olanını değil, vatandaşını koruyup, kollayanını görmek istediklerini dile getiren Mehmet Sarı, “Bizler işin ehline verilmesinden yanayız. Denizli’miz tekstil, turizm ve tarım ili olarak biliniyor, ancak bilinmeyen bir sektör daha var, o da makina sanayi sektörü. Bu sektörün varlığından hem makineci, hem de sanayici olan ve bizleri en iyi şekilde temsil eden Sayın Şahin Tin vekil olduğundan haberdar olduk. Makina sanayisi adında söz ettirir hale gelmiş, ihracatta Denizli için katma değerinin ne kadar yüksek olduğunu göstermiştir. Bizim için hangi sektör olursa olsun, dertlerimizin dinleneceği, sorunlarımızın gerekli mercilere iletilip, çözüleceği vekil adaylarını görmek istiyoruz. İnşallah ülkemiz, milletimiz ve sektörümüz için refah, istikrarlı ve güçlü bir Türkiye için hayırlı bir seçim olur” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı