REKLAMI GEÇ

MAKSİAD’dan Marmara çıkarması

MAKSİAD’dan Marmara çıkarması

Makine Sanayici İşadamları Derneği üyeleri İstanbul, Kocaeli ve Tekirdağ’da yer alan bazı sanayi kuruluşlarını ziyaret etti. 3 günlük teknik gezi programına, MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı ve 25 işadamı katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Aralık 2017 Çarşamba, 12:44

Teknik gezi kapsamında MAKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sarı ve üyelerin oluşturduğu heyet, ilk gün Spinner CNC Takım Tezgahları Fabrikası, Gebze Makina İhtisas OSB Müdürlüğü, Çağdaş Makina ve ENKA Mesleki Anadolu Teknik Lisesi’ni ziyaret ederek, yeni üretim teknikleri ve mesleki eğitimin geliştirilmesiyle ilgili inceleme fırsatı buldu.

Gezinin ikinci gününde Arçelik Motor Fabrikası’nı ziyaret eden MAKSİAD heyeti, makine imalatında önemli bir yer tutan motor teknolojisi hakkında bilgi alıp, motor güç hesaplamalarında hassasiyetleri, motor teknolojilerini ve makine imalatında kullanılan motorların üretimini yerinde imkanı buldu.

Teknik gezi kapsamında son gün Yılmaz Redüktör’ü de ziyaret eden MAKSİAD üyeleri, redüktör teknolojisi hakkında bilgi aldı, ortak işbirlikleri ve üretim teknikleri konusunda görüş alışverişinde bulundu. Yılmaz Redüktör Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Yılmaz’ın ev sahipliği yaptığı ziyaret ile Marmara Bölgesi teknik gezisi sona erdi.

“ENKA VAKFI TEKNİK OKULLARI, HARİKA BİR ÖRNEK”
Teknik gezi hakkında bilgi veren MAKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sarı, “Üyelerimizle birlikte, yeni üretim teknolojilerini yerinde görmek, işletmelerin yapısını incelemek ve bizler için büyük önem arz eden Gebze Makina İhtisas OSB’yi ziyaret ederek, Denizli’mizde makine sanayinin daha iyi gelişmesi için çeşitli görüşmeler gerçekleştirdik. MAKSİAD olarak önümüzdeki teknik gezilerimizde, şehrimizdeki meslek lisesi öğrencilerinin, büyük sanayi kuruluşlarını, mesleki eğitim merkezlerini, teknolojik kuruluşları da görmeleri için çalışma başlatıyoruz. Üyelerimiz bu gezilerde ufuk açıcı gelişmeleri inceleme fırsatı buluyor. Şehrimize kazandırılacak olan yeni yatırımlara bu tarz geziler vesile olabiliyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı