REKLAMI GEÇ

MHGF yönetimine Denizli’den 2 üye

MHGF yönetimine Denizli’den 2 üye

Moda ve Hazır Giyim Federasyonu (MHGF) 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Hüseyin Öztürk’ün güven tazelediği genel kurulda, Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği’nden (DETGİS) Mukaddes Başkaya federasyonun yönetim kuruluna, İsa Dal ise danışma kuruluna seçildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Haziran 2015 Perşembe, 15:32

Türkiye’de tekstil, hazır giyim, moda, deri, deri konfeksiyon ve ayakkabı sektöründe 23 sektörel ve bölgesel derneği temsil eden MHGF’nin 4. Olağan Genel Kurulu İstanbul’da Adile Sultan Kasrın da gerçekleştirildi. Genel kurulda Hüseyin Öztürk, gelecek üç yıl için yeniden başkan, DETGİS’ten Mukaddes Başkaya başkan yardımcılığına seçildi.

Yönetim kurulunda görev yapacak diğer üyelerin isimleri şöyle: Osman Ege, Bahri Özdinç, Mukadder Özden, Metin Çetinkaya, Mustafa Balkuv, Ragıp Aras, Mehmet Haskaya, Osman Sait Günteki, Şevket Cihan, Muin Altın ve Prof. Dr. Esin Sarıoğlu.

Bu arada DETGİS Başkanı İsa Dal da federasyonun danışma kurulu üyeliğine seçildi. MHGF Danışma Kurulu’nda, federasyonun eski başkanları, federasyona bağlı diğer dernek başkanları ve akademisyenler görev alıyor.

Bu arada, DETGİS Başkan Yardımcısı Mustafa Koltuksuz ve DETGİS Muhasip Üyesi Faruk Oğuz da federasyonun yönetim kurulu yedek üyeliğine seçildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı