REKLAMI GEÇ

Alayont’tan meclis üyesi meslektaşlarına mesaj

Alayont’tan meclis üyesi meslektaşlarına mesaj

Yerel seçimler büyük oranda tamamlandı, meclis üyeleri belirlendi. Bir çoğu mazbatalarını alıp görevlerine başlarken, Mimarlar Odası Denizli Şubesi Başkanı Mehmet Serdar Alayont’tan mesaj geldi. Seçilen meslektaşlarını kutlayan Alayont, “Hem mesleğimiz, hem de Denizli için önemli kararlara imza atmanızı bekliyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Nisan 2019 Perşembe, 15:30

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri tamamlandı, seçilen meclis üyeleri, başkanlarla birlikte görevlerine başladı.

Seçim öncesinde mimar meslektaşlarına özellikle belediye meclis üyeliklerine aday olmaları, siyasi partilere de bu isimlere ön sıralardan yer vermeleri çağrısı yapan Mimarlar Odası Denizli Şubesi Başkanı Mehmet Serdar Alayont, seçimlerin ardından hem teşekkür, hem kutlama, hem de beklentilerini içeren mesaj yayınladı.

Alayont, “Pamukkale Belediye Meclisi’nde Rahmi Taşdan, Bilal Güner, Taylan Kaplan; Merkezefendi Belediye Meclisi’nde Cihan Saracoğlu, Leman Kalkan, İlhan Sarı; Acıpayam Belediye Meclisi’nde Ceren Kurt, Tavas Belediye Meclisi’nde Mustafa Gebeşce yer aldı. Mimar meslektaşlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Bu dönemi önemsediklerini belirten Alayont, “Bu dönem, en fazla mimar üyenin yer aldığı meclis dönemini yaşayacağız. Geçtiğimiz dönemlerde özellikle Büyükşehir Belediye Meclisi’nde mimar üyelerin bulunmamasının sıkıntıları yaşandı. Komisyonların bir kısmı mesleğe uzak kişilerden oluştu, bu da sorunlar yarattı. Bu dönemde meclis yapılanması nasıl şekillenir bilmiyoruz ama, özellikle mimar üyelerin meslekleriyle ilgili, bilgi ve deneyimlerini yansıtabilecekleri komisyonlarda görev almalarını bekliyoruz. Meslektaşlarımızın, umarım hem mimarlık, hem de Denizli yararına güzel hizmetlere imza atmalarını bekliyoruz. Her zaman olduğu gibi bundan sonra da kentimizin ve mesleğimizin yararına olan her konuda yanlarında olacağız, yolunuz açık olsun” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı