REKLAMI GEÇ

MMO’nun onur gecesi

MMO’nun onur gecesi

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Denizli Şubesi geleneksel yemeği geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Organizasyonda meslekte 50, 40 ve 25 yılını dolduran üyelere plaket verildi. Şube Yönetim Kurulu Başkanı Tefik Demirçalı, Odanın 63, Denizli Şubesi’in ise 23. yılını kutladığını belirtti, 4 bin üyeye ulaştıklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Aralık 2017 Salı, 17:42

Colossae Thermal Hotel’de gerçekleştirilen buluşmaya makine mühendislerinin ilgisi yoğun oldu.

Davetlilere seslenen Şube Yönetim Kurulu Başkanı Demirçalı, geride bıraktıkları 63 yıl boyunca önemli mesafeler kat ettiklerini belirtti.

Demirçalı, “Odamız gelişmiş, üretmiş, büyümüş ve güçlenmiştir. Bizler de şube olarak bu çabaya destek olmaktan her zaman büyük gurur duyduk. Bugün yaptığımız halk ve emek eksenli tüm çalışmalar ülkemiz, bölgemiz ve en önemlisi de halkımız için teknik bir sığınak haline gelmiştir. Denizli Şubemiz de büyüyen oda içerisinde yer almış örgütlü üye sayısını il ve ilçe temsilcilikleri ile birlikte 4000’e ulaştırmıştır” dedi.

Verdikleri teknik hizmetleri de anlatan Demirçalı, “Öncelikle şubemizde toplam 33 personel istihdam edilmektedir. Bu arkadaşlarımız asansör kontrol birimi, periyodik kontrol birimi, eğitim birimi, LPG Kontrol Birimi ve hazırlıklarını tamamlamak üzere olduğumuz bir kalibrasyon birimimiz de hizmetlerine devam etmektedir” dedi.

Odanın faaliyetlerini ve katıldığı organizasyonları da anlatan Demirçalı, “Yaşadığımız tüm olumsuzluklar, mesleğimiz ve örgütlülüğümüzü işlevsizleştirme çabalarına karşın bu gece; birlik ve beraberliğimiz göstermemiz açısından da büyük önem taşımaktadır. Bugün bizlere düşen görev, daha fazla birlik olma ve daha fazla kenetlenmemiz gerektiği gerçeği ile hareket etmektir. Bu gece aramızda olan ve mesleklerinde 50, 40 ve 25 yıllarını dolduran değerli meslektaşlarımızı kutluyorum” diye konuştu.

Konuşmanın ardından meslekte onur yıllarını dolduran üyelere plaketleri verildi.

Davetliler gece geç saatlere kadar eğlenerek stres attı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı