REKLAMI GEÇ

MÜSİAD Çalıştayı Denizli’de yapıldı

MÜSİAD Çalıştayı Denizli’de yapıldı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) 2. Bölge Çalışayı, 15 şubeden katılımla Denizli’de yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Mart 2016 Perşembe, 12:48

MÜSİAD Denizli Şubesi ev sahipliğinde düzenlenen çalıştay; Afyonkarahisar, Aksaray, Antalya, Aydın, Burdur, Denizli, Isparta, İzmir, Karaman, Konya, Kütahya, Manisa, Muğla, Seydişehir ve Uşak şubelerinden katılımla gerçekleştirildi.

MÜSİAD Denizli Başkanı İsmail Biltekin, çalıştayın açılış konuşmasında, bu tür organizasyonların ortak çalışma kültürünü pekiştireceğini söyledi. Denizli sanayisi ve ilin kültürel zenginlikleriyle de ilgili bilgi aktaran Biltekin, 500 milyar dolarlık ihracat hedefinin yakalanması için kişi ya da şehir bazında gelişimin yarar sağlamayacağını, kalkınmanın topyekün olması halinde hedefe ulaşılabileceğini ifade etti.

MÜSİAD Genel Merkez Yurtiçi Teşkilatlanma Komisyonu 2. Bölge Başkanı Numan Gürel ise, MÜSİAD üyelerinin ortak projelerle ekonomiyi katkı verdiğini kaydederek, “MÜSİAD olarak olarak her yere ulaştık. Bu noktada şubelerimizin potansiyelini ortaya çıkarmak, ortak bir sinerji oluşturmak, bu sinerjiyle birlikte ortak projeler yapabilmek ve üyelerimiz arasında bulunan aidiyet duygusunu arttırmak için bölgedeki 2.çalıştayımızı gerçekleştiriyoruz. Çalışmalarımızın diğer illerimizde de yapılarak birlik ve beraberlik ruhumuzu her daim diri tutacağız” dedi.

Genel Merkez Sektör Kurulları ve İş Geliştirme Komisyonu 2. Bölge Başkanı Muhammet Ali Özeken de, düzenlenen çalıştaylarla şubelerin birlikteliğini, şehirlerin ve bölgelerin ortak hareket etme duygusunu artırmayı amaçladıklarını, firmaların sadece kendi içinde değil bölgesindeki şehirlerle de ortak hareket edebilen dinamik şirketler haline gelmesini hedeflediklerini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı