REKLAMI GEÇ

Özsoy ve Çaputçu’nun ismi hatıra ormanında yaşayacak

Özsoy ve Çaputçu’nun ismi hatıra ormanında yaşayacak

Denizli Genç İşadamları Derneği (DEGİAD), eski başkanları Sadık Emre Çaputçu ve Mehmet Güneş Özsoy’un isimlerini yaşatacak güzel bir projeye imza atıyor. GEDİAD, Doğa ve Çevre Vakfı (DOÇEV) ile işbirliği yaparak, Çaputçu ve Özsoy’un anısına 2 bin fidanlık hatıra ormanı oluşturacak.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 19 Şubat 2016 Cuma, 09:57

DEGİAD ile DOÇEV arasında, Sadık Emre Çaputçu ve Mehmet Güneş Özsoy Hatıra Ormanı kurulması için protokol imzalandı. DEGİAD’daki imza törenine DOÇEV Başkanı İsmet Abalıoğlu, başkan yardımcısı Ercüment Erdem, DEGİAD Başkanı Melek Sözkesen, DEGİAD 7. Dönem Başkanı Mehmet Güneş Özsoy’un eşi Selhan Özsoy ve kızı Didem Özsoy ile 11. Dönem Başkanı Sadık Emre Çaputçu’nun eşi Aslı Çaputçu, annesi Engin Çaputçu, ağabeyi Levent Çaputçu, yengesi Beyza Çaputçu ve DEGİAD yönetim kurulu üyeleri katıldı.

denizli-degiad-ozsoy-caputcu-hatira-ormani-ic-2

2BİN FİDAN DİKİLECEK
Denizli-Muğla Karayolu üzerinde oluşturulacak Sadık Emre Çaputçu ve Mehmet Güneş Özsoy Hatıra Ormanı’na 2 bin fidan dikilecek. DEGİAD Başkanı Melek Sözkesen, imza törenindeki konuşmasında, “DEGİAD rahmetli başkanlarının anısını yaşatmak ve Denizli doğasının yeşertilmesine katkı sağlamak amacıyla DOÇEV’e 2 bin fidan bağışladı. DEGİAD’ın özel etkinliklerine katılım sağlayan kişi ve kurumlar adına düzenlenecek fidan bağışı sertifikaları ve DEGİAD üyelerinin doğum günü kutlama bağış kartları ile yapılacak fidan bağışları, Tavas-Sarıabat ağaçlandırma bölgesinde oluşturulacak hatıra ormanına yönlendirilecek” dedi.

denizli-degiad-ozsoy-caputcu-hatira-ormani-ic

BİZİM İÇİNDE ÇOK ANLAMLI
DOÇEV Başkanı İsmet Abalıoğlu da, bir dönem DEGİAD üyesi olduğunu anımsatarak, “Bu protokol benim için oldukça anlamlı. Hem bir dönem benimde içinde yer aldığım bir sivil toplum kuruşunun böyle bir bağışta bulunmuş olması, hem de çok sevdiğim ve genç yaşta yitirdiğimiz iki işadamının isminin yatılacak olması beni mutlu etti” diye konuştu.
denizli-degiad-ozsoy-caputcu-hatira-ormani-ic-3

DUYGULU ANLAR YAŞANDI
Bunun çok güzel bir hediye olduğunu belirten merhum Mehmet Güneş Özsoy’un eşi Selhan Özsoy, “Bizim için çok anlamlı bir hediye oldu. Eşimin hatıralarının burada yaşatılacak olması beni duygulandırdı” ifadesini kullandı.

denizli-degiad-ozsoy-caputcu-hatira-ormani-ic-1

Duygusal anlarında yaşandığı imza töreninde, Sadık Emre Çaputçu’un annesi Engin Çaputçu gözyaşlarını tutamazken, Çaputçu’nun eşi Aslı Çaputçu da “Bu bizleri memnun etti. Babasının ismini taşıyacak bir hatıra ormanı oluşturulmasına en çok kızımız Elif sevinecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı