REKLAMI GEÇ

Sadık Emre Çaputçu’nun adı burada yaşatılacak

Sadık Emre Çaputçu’nun adı burada yaşatılacak

Denizli Genç İşadamları Derneği (DEGİAD) Sadık Emre Çaputçu Yönetim Merkezi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı. DEGİAD’ın eski başkanlarından, genç yaşta aramızdan ayrılan Sadık Emre Çaputçu’nun adı bu merkezde yaşatılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Şubat 2018 Cumartesi, 19:28

Denizli Genç İşadamları Derneği’nden, genç yaşında hayatını kaybeden eski başkanlardan Sadık Emre Çaputçu’ya önemli vefa. Yenişehir Mahallesi’nde Çaputçu’nun adını taşıyan DEGİAD Yönetim Merkezi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Törene CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, DEGİAD Başkanı Melek Sözkesen, DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, DTO Başkanı Uğur Erdoğan, DTO Meclis Başkanı Hüseyin Memişoğlu, BASİAD Başkanı Selim Kasapoğlu, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, DEGİAD yönetimi, Çaputçu Ailesi ve üyeler katıldı.

“HAYALİMİZDİ”
Törende davetlilere seslenen DEGİAD Başkanı Melek Sözkesen, arsayı 5 yıl önce rahmetli Sadık Emre Çaputçu ile birlikte aldıklarını, bugün hizmet binası yapımı için temel atacaklarını söyledi.

“Bu bizim hayalimizdi” diyen Sözkesen, “Sadık Başkanımız ile böyle bir merkezin hayalini kurmuştuk. Onunla birlikte bunun ilk adımını atıp, arsamızı satın almıştık. Denizli’ye, DEGİAD’a yakışır, Denizli’nin sosyal ve kültürel hayatına katkı koyacak bir merkez yapılması için temelimizi atıyoruz. Merkezimizde yönetim kademelerinin yanı sıra konferans salonu olacak, büyük bir kütüphane yapılacak. Denizli’ye davet edeceğimiz konuklarımızı burada ağırlayacağız, üyelerimizin vakit geçireceği bir merkez haline getireceğiz” dedi.

“DEGİAD’IN PROJELERİNDE YANLARINDAYIZ”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise DEGİAD’ın 1991 yılından beri Denizli’nin en etkin sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu belirterek, “Geçmiş dönemden bugüne hem yöneticileri, hem de üyeleri ayrı ayrı birer değer. Denizli’nin iş yaşamında çok önemli görevler üstlendiler, üstlenmeye de devam ediyorlar. Biz de Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak projelerinden yanlarında olmaya çalıştık. Hem Büyükşehir Belediyesi, hem de ben bundan sonra da DEGİAD’ın projelerinde yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

TÖRENLE TEMEL ATILDI
Konuşmaların ardından Denizli Genç İşadamları Derneği (DEGİAD) Sadık Emre Çaputçu Yönetim Merkezi’nin temeli atıldı.

1500 metrekare üzerinde 450 metrekare kapalı olan olarak düzenlenecek olan Denizli Genç İşadamları Derneği (DEGİAD) Sadık Emre Çaputçu Yönetim Merkezi’nde 150 kişilik konferans salonu bulunacak. Eylül ayında tamamlanması planlanan merkez 3 milyon liraya mal olacak.

Yorumlar

ibrahim   -  Bağlantı 18 Şubat 2018, 00:03

Sadık iyi bir insandı mesaj atsan şu derdim var desen kendi derdini unutup careler arardı yol gösterirdi erken ayrıldı aramızdan mekanı cennet olsun Ailesine ve sevenlerine Allahtan sabırlar dilerim 🙁 yazılarını halen okurum paylaşmıştım hep

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı